Presedintele interimar al Venezuelei, Nicolas Maduro, a fost declarat invingator la alegerile pentru succesiunea lui Hugo Chavez, cu 50,66 la suta din voturi, a anuntat Consiliul National Electoral (CNE).

Maduro, in varsta de 50 de ani, succesor desemnat de fostul lider charismatic inainte de deces, a castigat scrutinul in fata candidatului opozitiei Henrique Capriles, in varsta de 40 de ani, care a obtinut 49,07 la suta din sufragii, a declarat presedintele CNE, Tibisay Lucena, afirmand ca tendinta este "ireversibila".

Presedintele interimar al Venezuelei, Nicolas Maduro, si-a proclamat duminica victoria in alegerile prezindetiale pentru succesiunea lui Hugo Chavez, dupa ce a fost declarat invingator de Consiliul National Electoral (CNE) cu 50,66 la suta din voturi, scrie MEDIAFAX.

"Astazi, putem spune ca am avut o victorie electorala justa", a declarat Maduro, mostenitor al defunctului lider charismatic, in fata unei multimi de sustinatori reuniti la palatul prezidential din Caracas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.