Cel putin cinci persoane au murit si alte cateva au fost ranite, duminica dimineata in Belgia, in accidentul unui autocar ce transporta adolescenti ucraineni si rusi, a anuntat politia, citata de presa locala, relateaza AFP.

Accidentul s-a produs in jurul orei 06.30 pe autostrada, pe sensul de mers catre Anvers, in nordul tarii, a anuntat politia, citata de agentia Belga, transmite MEDIAFAX.

Potrivit televiziunii RTL, vehiculul inmatriculat in Polonia transporta adolescenti ucraineni si rusi cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

Trei adolescenti, soferul autocarului si un insotitor au murit, potrivit ultimului bilant citat de presa locala.

Persoanele ranite grav, aproximativ 12, au fost transportate catre diverse spitale din regiune.

Pasagerii au fost transferati intr-o cazarma de pompieri din apropiere.

Circumstantele accidentului nu sunt cunoscute inca. Autocarul a deviat de la traiectorie, a derapat pe marginea autostrazii si a cazut intr-o zona mai joasa, potrivit presei.

Niciun alt vehicul nu a fost implicat in accident. Nicio urma de franare nu a fost observata, ceea ce conduce la ipoteza ca soferul ar fi adormit la volan. Parchetul a desemnat un expert sa investigheze accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.