Cel putin 14 persoane au fost ranite prin injunghiere, doua fiind in stare critica, intr-un atac care a avut loc marti in campusul unei universitati din statul american Texas

Potrivit postului tv KHOU-TV, incidentele au avut loc in campusul Colegiului Lone Star Cy-Fair, situat in localitatea Cypress, in apropiere de Houston, Texas. 14 studenti au fost raniti in atac, patru fiind in stare foarte grava, conform Huffington Post.

Incodentele au avut loc la ora 11:20 (ora locala), cand s-au primit apeluri la urgente ca un barbat "injunghie oameni pe campus". Conform inofrmatiilor, barbatul avea 21 de ani si era student al universitatii.

"Unele detalii din apel au indicat ca angajatii si studentii au incercat sa opreasca acest individ. Suntem mandri de ei" a spus seriful Adrian Garcia.

"Este vorba despre acelasi suspect care mergea din cladire in cladire" a declarat Thomas Gililand, purtator de cuvant pentru Politie.

Un singur suspect a fost arestat de politie, dupa ce informatiile initiale ar fi indicat ca a fost vorba despre doua persoane care au comis atacurile. Conform martorilor, suspectul arestat purta la el un animal de plus, in momentul in care a fost prins.

"Am arestat un barbat alb care are in jur de 21 de ani si este in prezent inscris la universitate", a adaugat seriful fara a dezvalui identitatea suspectului, nici motivele din spatele unei astfel de agresiuni.

Politia a transmis anterior ca suspectul a fost imobilizat de un alt student inainte de a fi arestat, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.