"Cand nivelul de arsenic din bere este mai mare decat in apa utilizata la fabricarea berii, acest exces trebuie sa provina din alte surse", spune unul din autorii studiului Mehmet Coelhan. ''Pentru noi a fost un mister, asa ca am verificat toate ingredientele, inclusiv maltul si hameiul utilizate in industria berii', adauga expertul, potrivit realitatea.net.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Semnele că ai un suflet trezit spiritual
Sursa: garbo.ro
-
Nicușor Dan îl numește pe principalul său rival în lupta pentru Capitală. PSD...
Sursa: wall-street.ro
-
Haddaway și Creator Records ”Lift Your Head Up”, o piesă despre speranța în...
Sursa: kudika.ro
-
Primii speakeri anunțați la Tigers Summit 2024.
Sursa: futurebanking.ro