Vrei sa ai parte anul acesta de o vacanta unica, intr-o destinatie in care nu a ajuns aproape nimeni? Iata 10 locuri vizitate de doar cateva mii sau sute de oameni.

Afganistan

Statul Afganistan a fost vizitat in anul 2012 de 17.500 de turisti, potrivit publicatiei The New York Times.

Principalul motiv pentru care Afganistanul nu atrage turisti este reprezentat de razboiul care are loc aici de mai multi ani.

Turistii care ajung totusi aici, nu trebuie sa rateze muntii salbatici ai Afganistanului, care insa sunt locurile potrivite pentru teroristi, motiv pentru care vizita ar trebui putin amanata, pana in vremuri mai linistite.

Comore

Uniunea Comorelor este o tara insulara din Oceanul Indian, care este vizitata de 15.000 de turisti, potrivit datelor pentru 2010 ale Organizatiei Mondiale pentru Turism (UNWTO).

Motivul principal pentru care aici nu vin foarte multi turisti sunt tantarii purtatori de malarie asupra carora ghizii avertizeaza. Mai mult, nu sunt multe companii aeriene care au curse spre Comore.

Punctele forte ale insulei sunt fructele de mare si oamenii prietenosi.

Turkmenistan

Tara a fost vizitata de doar 7.000 de persoane, potrivit datelor disponibile pentru anul 2010, Turkmenistanul fiind considerata una dintre cele mai "nebunesti" state din lume, dupa Coreea de Nord.

Turistii care ajung totusi in Turkmenistan trebuie sa viziteze craterul activ "Gura Iadului" din apropierea orasului Darvaza.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.