Londra vrea sa combata imigratia romanilor si bulgarilor prin permise biometrice si limitarea accesului la locuinte sociale, scrie MEDIAFAX.
Guvernul britanic intentioneaza sa introduca noi legi in privinta imigratiei, limitand accesul la locuinte sociale, introducand plata la medicul generalist si a unor "permise de rezidenta biometrice" pentru romani si bulgari, care sa includa amprentele si imaginea faciala, relateaza presa britanica.

"Premierul vrea ca sistemul privind imigratia sa sprijine persoanele care muncesc din greu si fac lucrurile corect. El este hotarat sa puna capat situatiei in care persoanele pot veni in Marea Britanie si pot obtine beneficii si servicii publice fara sa aduca nimic in schimb
", a declarat o sursa citata de Daily Mail, in editia electronica.

"El se opune culturii «ceva pentru nimic» a unor persoane care vin aici din strainatate si sar randul la locuinte sociale in defavoarea unor familii locale care traiesc in zona de ani de zile si platesc taxe", a adaugat el. "Vrem sa eliminam orice asteptare din partea noilor imigranti ca ar primi o casa la sosire", a continuat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.