Aproximativ jumatate dintre persoanele care au incalcat noua lege privind ocuparea cladirilor nelocuite la Londra sunt romani, urmati de polonezi, relateaza Daily Express.

Un numar de 41 de persoane din cele 92 care au incalcat noua lege, adoptata in septembrie, sunt de origine romana, reprezentand 45 la suta din total, scrie Daily Express, in editia electronica de sambata. Polonezii formeaza urmatorul grup, cu 16 persoane, in timp ce britanicii sunt in numar de 13.

Aceste cifre vor spori ingrijorarile privind afluxul de romani si bulgari asteptat in Marea Britanie in momentul eliminarii restrictiilor de pe piata muncii, la sfarsitul anului, adauga cotidianul britanic, citat de MEDIAFAX.

Noile statistici, publicate de Politia Metropolitana in baza legii privind libertatea de informare, furnizeaza primele date despre respectarea legii privind ocuparea cladirilor nelocuite. De la intrarea in vigoare a legii, au fost inregistrate 75 de infractiuni comise de 92 de persoane in Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.