Presedintele sirian Bashar al-Assad a efectuat miercuri o vizita-surpriza intr-un centru de formare dedicat Artelor frumoase, in centrul Damascului, a anuntat pe pagina de Facebook biroul de presa al presedintiei.

Ultima iesire in public a lui al-Assad, in a carui tara are loc un razboi civil, a avut loc pe 24 ianuarie, cu ocazia unei ceremonii religioase in memoria nasterii profetului Mohamed.

"Seful statului a venit, pe neasteptate, sa participe la o ceremonie organizata la Centrul de educatie pentru bele-arte de catre Ministerul Educatiei in memoria parintilor studentilor morti in scoli din cauza actelor teroriste", se precizeaza pe pagina de Facebook, pe care au fost postate, totodata, fotografii din timpul vizitei, scrie MEDIAFAX.

Acest centru, cu o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati este specializat in formarea in domeniul Artelor frumoase a studentilor, elevilor si parintilor. Centrul se afla in cartierul Tijara, in partea de est a capitalei siriene, in apropiere de cartierul Jobar, unde au loc confruntari armate, de mai multe luni, intre fortele guvernamentale si rebeli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.