Actorul Daniel Craig si-a atacat un fan care incerca sa il fotografieze pe cand facea cumparaturi alaturi de sotia lui, actrita Rachel Weisz, intr-un magazin alimentar din New York.

Daniel Craig si Rachel Weisz sunt celebri pentru faptul ca isi protejeaza cu asiduitate viata personala. Din acest motiv, Daniel Craig s-a infuriat in momentul in care un fan a incercat sa-l fotografieze pe cand facea cumparaturi.

"Este atat de interesant sa ma privesti cum fac cumparaturi cu sotia mea?", a tipat Craig, care apoi i-a smuls barbatului camera foto din mana.

Din fericire, Weisz a intervenit si a calmat lucrurile, dandu-i in acelasi timp fanului o lectie despre faptul ca viata privata trebuie sa fie respectata.

In cele din urma, Craig i-a inapoiat barbatului camera foto, dar i-a cerut sa stearga imaginile. Barbatul a fost de acord si si-ar fi cerut scuze celor doi actori, scrie MEDIAFAX.

Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit in iunie 2011, la New York, in cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane. Cei doi actori britanici s-au indragostit unul de celalalt in 2010, in timpul filmarilor pentru thrillerul "Dream House".

Craig a interpretat de trei ori rolul agentului James Bond, cel mai recent in lungmetrajul "007: Coordonata Skyfall", care a fost lansat in toamna anului trecut. Filmul a marcat revenirea actorului Daniel Craig in rolul agentului 007 dupa prestatiile din "Casino Royale" (2006) si "Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare" (2008). Agentul 007, o veritabila legenda mondiala, este considerat in Marea Britanie o bijuterie a patrimoniului national. Acest statut special i-a permis actorului Daniel Craig sa joace intr-un scurtmetraj alaturi de regina Elizabeth a II-a, turnat pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, in "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americana dupa primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului", "Cowboys and Aliens", dar si thrillerul "Dream House", in care joaca cu sotia sa, Rachel Weisz, si cu Naomi Watts.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absoluta/ The Constant Gardener" (2005) si a putut fi vazuta pe marile ecrane in filme precum "Din Raiul Meu/ The Lovely Bones", de Peter Jackson, si "Agora", de Alejandro Amenabar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.