Vara nu este departe, iar pentru cei care inca nu si-au achizitionat un sejur pentru aceasta perioada, Wall-Street.ro prezinta sase destinatii de vacanta cu preturi care nu depasesc cateva sute de euro.

Malta

O vacanta in Malta costa 299 de euro de persoana si include sapte nopti de cazare, potrivit agentiei de turism Malta Travel.

Pachetul include transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica si demipensiune.

Intre atractiile turistice din Malta se numara orasul-capitala La Valletta, care este un adevarat muzeu in aer liber, Grota Albastra, Laguna Albastra si Templele Megalitice.

Turcia - Kusadasi

O vacanta de in statiunea Kusadasi costa 415 euro de persoana, potrivit agentiei de turism Kusadasi.

Pachetul include transport cu avionul, cinci nopti de cazare la hotel de trei stele, in sistem all inclusive.

Principalele atractii din aceasta regiune sunt Pamukkale (Castelul de Bumbac), muzeul in aer liber Efessi Templul lui Artemis.

Grecia - Insula Corfu

O vacanta de sapte nopti in Corfu, in luna iunie costa 459 euro, potrivit agentiei de turism Christian Tour.

Pachetul include transport cu avionul, transferuri, sapte nopti de cazare la hotel de trei stele, in sistem all inclusive.

Turistii care vor sa se bucure si de alte atractii in Corfu, pe langa plaja si mare, pot sa viziteze aici Palatul Sfintilor Mihail si Gheorghe, Muzeul de Arta Asiatica sau o insula mica cu vegetatie abundenta Pontikonisi.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.