Presedintele venezuelean Hugo Chavez a anuntat luni, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter, ca a revenit la Caracas, dupa mai mult de doua luni de la o noua operatie de cancer in Cuba.

Presedintele a fost internat la spitalul militar de la Caracas, a precizat ministrul Stiintelor si Tehnologiei Jorge Arreaza, care este ginerele presedintelui, tot intr-un mesaj postat pe Twitter.

"Am revenit in patria venezueleana. Iti multumesc, Doamne! Multumesc, poporului iubit! Vom continua tratamentul aici!", scrie Chavez pe contul sau de Twitter.

"Multumiri lui Fidel, Raul si Cubei! Multumesc, Venezuela pentru dragostea voastra!", a scris presedintele intr-un al doilea mesaj postat, dupa care a adaugat: "ma las in mana lui Christos si am incredere in medici si infirmieri. Pana la victorie intotdeauna! Vom trai si vom invinge!"

Presedintele, in varsta de 58 de ani, aflat la putere din 1999, a fost tratat de cancer incepand din 10 decembrie in Cuba, unde a fost operat de patru ori, scrie MEDIAFAX.

Guvernul venezuelean a publicat vineri primele fotografii din spital cu Hugo Chavez, care nu a aparut in public de peste doua luni, zambind alaturi de cele doua fiice mai mari.

Chavez a fost reales la 7 octombrie pentru un al treilea mandat de sase ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.