O fetita de noua ani din Mexic care a nascut de curand un copil nu va mai face niciodata altul dupa ce a fost sterilizata de doctori, impotriva dorintei familiei.

Fetita numita Dafne a fost internata intr-un spital din Guadalajara, iar o organizatie pentru drepturile omului a demarat o ancheta, scrie evz.ro.

"Copilul mama", cum a fost numita de presa din Mexic, are zece frati si surori. Tatal sau a fost condamnat in trecut, iar mama se ocupa cu prostitutia.

Familia ei, Dafne si fetita nou-nascuta au disparut, chiar inainte ca politia si primarul localitatii Jalisco sa vina sa discute cu ei.

Tomas Coronado Olmos, procurorul din Jalisco, a declarat ca exista unele neregularitati din moment ce parintii au inregistrat-o pe Dafne abia in 2011. Secretarul din Ministerul Sanatatii, Antonio Munoz, are indoieli ca Dafne ar putea fi atat de tanara.

"Caracteristicile medicale ale acestui minor nu corespund caracteristicilor unei fete de noua ani. Ar putea fi mai mare. Ar putea avea varsta de 15 ani",
a declarat Munoz, citat de news.com.au.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.