O cioară care a devenit animal domestic al unui cuplu din Târgu Jiu a fost învățată să vorbească. Aceasta știe să își spună numele, dar și expresia „să mă bată mama”.

Simona și Dumitru (Miti) sunt cei care în urmă cu un an și jumătate au adoptat o cioară pe post de animal de companie. Aceștia i-au pus numele Croco și au învățat-o să vorbească, informează Adevărul.ro.

„Miti i-a repetat luni bune această expresia. În urmă cu o lună, când îi spune «Să mă bată mama», cioara lătra. Avem un câine pe care l-am ţinut în casă. Lătra mereu şi a început şi cioara să latre. Avem o aplicaţie pe telefonul mobil pe care îl folosim drept cameră video de supraveghere, pentru a vedea ce face atunci când este singură. Aşa am aflat că poate să vorbească. Pe urmă a vorbit şi în prezenţa noastră. Spune expresia aceasta şi o jumătate de oră. Avem nişte prieteni americani, care au un corb şi ne-au spus că poate să înveţe să vorbească la un moment dat după o anumită vârstă, dacă îi repetăm anumite cuvinte“, a povestit Simona.

Croco va participa într-un film alături de actrița Mara Morgenstern

„Am fost la o filmare în urmă cu câteva săptămâni în Dâmboviţa, cu actriţa. Dacă totul va decurge bine, filmul va fi lansat anul viitor. Noi suntem invitaţi cu Cronco la avanpremieră. S-a comportat foarte bine, exact ca un actor. Trebuia să stea pe un proţap şi să ciugulească ceva carne. Nu era ceva complicat. A stat cam o jumătate de oră. Indiferent că erau mulţi oamenio în jurul lui şi zece camere, dacă ne vedea pe noi, era liniştit. Filmul se numeşte «Capra cu trei iezi» şi este o dramă“, a spus Simona.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.