Presedintele american Donald Trump a fost filmat “ignorand complet” un baiat cu dizabilitati, care s-a intins de mai multe ori pentru a dat mana cu el, la un eveniment de la Casa Alba, relateaza Daily Mirror.

Imagini filmate dupa ce politicianul a rostit un discurs inflacarat despre sistemul de asigurari medicale il arata pe Trump dand mana cu mai multi oaspeti – inclusiv copii – la resedinta sa oficiala.

Liderul american, in varsta de 71 de ani, a numit copiii aliniati in spatele sau “victimele Obamacare” in discursul despre metode pentru a imbunatati asigurarile medicale din SUA.

Insa clipul a fost distribuit intens in mediul online, iar utilizatorii retelelor de socializare l-au criticat pe politicianul controversat.

“Nici macar nu a batut palma cu baiatul in scaun cu rotile!!”, a subliniat unul. “Folosirea copiilor bolnavi ca recuzita. JOSNIC!”, a scris altul.

„Mi se face greata”, a afirmat inca unul.


Chiar si J.K. Rowling, autoarea “Harry Potter”, l-a criticat pe Trump. “Cat de uimitor si cat de oribil, ca Trump nu catadicseste sa dea mana unui baiat care voia doar sa il atinga pe presedinte”, a scris ea pe Twitter.

Cu toate acestea, altii au subliniat ca intr-o versiune completa a imaginilor, Trump il saluta pe baiat la intrarea in sala, inainte de discurs.

In noiembrie 2015, Trump a fost criticat pentru ca a ironizat un reporter New York Times cu dizabilitati.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.