Află și tu ce îți rezervă astrele în această lună!

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Berbec

Septembrie este o lună a noilor începuturi, iar astrele vă aduc energie, putere de muncă, creativitate și noroc în dragoste.

Este timpul să vă puneți planurile în acțiune, să îndrăzniți să faceți tot ceea ce vă doriți, atât în ceea ce privește cariera și afacerile, cât și în viața personală. Poate doriți să renovați, să faceți unele schimbări în stilul de viață sau chiar să vă apucați de un hobby.

În dragoste lucrurile merg bine, există armonie și înțelegere în cuplu, precum și susținere reciprocă. Berbecii singuri au șansa să întâlnească marea iubire în această lună, mai ales în a a doua jumătate a perioadei descrise.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Taur

Taurii vor deveni melancolici și introvertiți în această perioadă, concentrându-se în special pe dezvoltarea personală și pe strategii de viitor. Pot fi anumite griji care nu le dau pace și se tot gândesc ce ar trebui să facă pentru a rezolva viitoarele probleme și pentru a reduce unele riscuri ce îi pun în bucluc.

Toate aceste gânduri consumă energia vitală a Taurului, care va simți nevoia să se și relaxeze, să găsească activități care să îi facă cu adevărat plăcere. Totodată nativii se vor gândi la realizările lor de până acum și pot constata că în cazul unor aspecte au cam rămas codași.

În cuplu, Taurii încep să își facă planuri serioase legate de partenerul de viață și pot pune cărțile pe masă, astfel încât să elimine toate neclaritățile privind viitorul în doi.

Cei singuri ar putea întâlni pe cineva atrăgător în această lună, însă nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație. Au nevoie de certitudini și siguranță emoțională.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Gemeni

Luna septembrie vine cu foarte multe responsabilități pentru nativii Gemeni, care se vor vedea nevoiți să își organizeze foarte bine timpul, dar și resursele și banii, pentru a reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce au de făcut.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Este așadar o lună destul de stresantă și obositoare, în care Gemenii se vor simți ca într-o cursă contracronometru.

În dragoste lucrurile au intrat pe un ritm de platou, nu se vor întâmpla evenimente deosebite, sau cel puțin nu altele decât cele propuse deja. Atenție însă, stresul poate determina nativii Gemeni să aibă un comportament mai impulsiv, ceea ce ar putea duce la generarea unor conflicte în cuplu.

Celibatarii vor avea destul de puțin timp de alocat noilor relații și lărgirii cercului de cunoștințe, însă se pot îndrăgosti de cineva care există deja în anturajul lor.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Rac

Luna Septembrie se anunță plină de provocări pentru nativii Rac, atât în carieră, cât și în sfera socială. Încercați să colaborați bine cu cei din jur, însă totodată nu doriți să vă lăsați manipulați. Diplomația vă ajută să rezolvați multe probleme.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Astrele vă oferă creativitate, astfel că în ceea ce privește cariera veți reuși să avansați fără prea mari dificultăți, găsind soluții invoatoare la problemele pe care le aveți.

În dragoste aveți nevoie de multă afecțiune din partea persoanei iubite, aveți nevoie de conectare emoțională și dovezi de dragoste.

Nativii singuri vor căuta sufletul pereche, iar unii chiar au șansa să îl întâlnească, pentru că astrele aduc Racilor noroc în dragoste.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Leu

Leii vor întră într-un ritm pozitiv pentru ei, astfel încât vor reuși să se organizeze fără prea mare efort pentru a-și onora responsabilitățile și totodată pentru a găsi timp pentru viață personală.

Leii vor fi oamenii care sfințesc locul, așadar vor ști să își facă viața plăcută indiferent de circumstanțe. Știu să vadă partea plină a paharului și să profite de tot ceea ce au, în loc să se vaite pentru ceea ce nu au.

Citeste si:
Marele Horoscop Chinezesc 2024: Ce ne aduce Anul Dragonului de Lemn
Marele Horoscop Chinezesc...

În dragoste totul este la superlativ. De bucură de atenția și aprecierea partenerului de viață, de mici surprize și gesturi pline de tandrețe.

Leii singuri s-ar putea îndrăgosti în această lună, căci există șanse mari să întâlnească pe cineva care să le fure inima, potrivit Garbo.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Fecioară

În Septembrie Fecioarele își vor intensifica viața socială, se vor vedea cu mulți prieteni și se vor distra alături de aceștia. Pot cunoaște oameni noi, care se dovedesc valoroși în viața acestor nativi.

Este o perioadă de bun augur dezvoltării personale, astfel că Fecioarele pot încerca să se autodescopere, să găsească noi hobby-uri, noi talente pe care să le dezvolte.

În viața amoroasă, Fecioarele simt nevoia de noi experiențe care să scoată cuplul din rutină. Poate vor încerca să aibă mici concedii de weekend, poate vor găsi noi activități pe care să le practice în doi.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Cei singuri pot întâlni o persoană care să li se pară interesantă, însă cum Fecioarele nu prea cred în dragoste la prima vedere, nu se vor grăbi să înceapă o relație. Își vor dori să cunoască mai bine acea persoană.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Balanță

Balanțele primesc energie astrală din belșug, astfel că se vor simți pline de viață, dornice să facă toate schimbările la care sperau în această perioadă și sunt gata să atingă succesul.

În carieră, Balanțele vin cu forțe proaspete, cu idei noi, cu putere de muncă, pot dezvolta noi proiecte și se afirmă cu ușurință în fața celorlalți colegi, dar și a șefilor. Există șanse să fie promovați.

În dragoste, acești nativi pot deveni un pic critici, însă cu diplomație pot evita conflictele din cuplu. Celibaratii vor căuta mai degrabă stabilitatea în dragoste, decât fluturii din stomac, așadar nu se vor grăbi să se arunce într-o relație.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Scorpion

Scoprionii trec printr-o perioadă de confuzie, când se pot lăsa conduși de minciuni și iluzii, astfel că este bine să se gândească de două ori înainte de a lua decizii importante.

În dragoste pot alerga după dorințe greu de îndeplinit, punând și partenerul de viață în dificultate. Este bine ca Scorpionii să încerce ca în această perioadă să se orienteze spre aspectele practice ale relației și să evite să proiecteze idealul.

Nativii singuri pot trece prin câteva aventuri și experiențe relaționale în această perioadă, din care vor avea lecții frumoase de învățat.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Săgetător

Deși vara a fost plină de peripeții în ceea ce privește dragostea, Septembrie va așeza un pic lucrurile și va restabili armonia în planul sentimental al Săgetătorului.

Vor fi prezente însă unele provocări de natură organizatorică și financiară, căci or să apară probleme neprevăzute, cărora Sagetatorii trebuie să le facă față. Este bine să ceară ajutorul celor din jur la nevoie, pentru că vor primi tot sprijinul de care au nevoie.

Săgetătorii singuri se pot îndrăgosti nebunește în această lună, ca în adolescență, cu nopți de insomnii și emoții ce le strânesc fluturi în stomac.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Capricorn

Prima jumătate a lunii va fi foarte încărcată în sectorul muncii pentru Capricorni, tocmai de aceea vor simți nevoia să își planifice bine timpul și totodată să îi organizeze și pe ceilalți din jurul lor, de ale căror acțiuni depind și ei.

A doua jumătate a lunii capătă un ritm mai blând pentru Capricorni, care vor avea acum ocazia să se distreze mai mult și să aibă timp în plus pentru viața personală.

În dragoste cuplul își recăpăta romantismul și pasiunea în a două jumătate a lunii, atunci când partenerii reușesc să petreacă mai mult timp unul cu celălalt. Capricornii singuri ar putea întâlni o persoană alături de care să înceapă o relație după data de 5 Septembrie.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Vărsător

Luna Septembrie vine cu multe vești bune și reușite pentru nativii Vărsător, care reușesc să își atingă țelurile în carieră și totodată să rămână în centrul atenției tuturor.

Este o lună în care Vărsătorii vor reuși să îmbine plăcutul cu utilul, să găsească soluții invoatoare la problemele pe care le au și să își schimbe stilul de viață într-un sens bun. Este o perioadă propice dezvoltării personale și spirituale.

În dragoste este nevoie ca Vărsătorii să se implice mai mult pentru a păstra echilibrul în cuplu. Se pare că partenerul de viață are nevoie de ajutorul lor.

Cei singuri ar putea întâlni o persoană care să le stârnească interesul, însă Vărsătorii vor căuta mai degrabă o conexiune spirituală decât una bazată doar pe atracție fizică.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Pești

Nativii Pești pot simți că au anumite nemulțumiri în viața lor, fie legate de relație și planul amoros, fie de carieră sau de aspecte financiare.

Poate este tipul să facă mici schimbări care să le aducă un plus de bine și de confort sau care să le mai alunge din griji. Prioritizarea responsabilităților îi poate ajuta să ia lucrurile pe rând și să obțină reușitele pe care vor să le atingă.

În plan sentimental Peștii și-ar dori o conexiune emoțională mai profundă cu partenerul de viață. Poate au nevoie de mai mult sprijin, mai multă încredere din partea persoanei iubite sau poate observă că anumite schimbări întârzie să apară, ceea ce îi obosește pe nativi.

Cei singuri pot avea tendința să se întoarcă în trecut în această perioadă, către relații mai vechi unde parcă le-au rămas fire nerupte încă, sau unde poate au rămas lucruri nespuse, nerezolvate.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2023 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.