Pătrundem în universul iubirii al lunii februarie 2024 și vă dezvăluim o parte din tainele și surprizele pe care astrele le-au pregătit pentru fiecare zodie în parte. Află care sunt direcțiile sentimentale trasate de conjuncturile planetare ale noii luni februarie și ce îți este scris în dragoste și în destin în aceste zile.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Berbec

Februarie 2024 este o lună frumoasă din punct de vedere personal, în care relația cu persoana iubită crește și se dezvoltă cât se poate de armonios, chiar dacă nu în ritmul pe care îl estimai inițial fiindcă ai investit foarte mult în munca ta în ultima perioadă de timp. Totodată, este posibil ca pe plan profesional să ai parte de niște realizări excepționale și binemeritate, ceea ce îl face pe partenerul de viață extrem de mândru de tine și dornic să sărbătoriți împreună aceste succese, într-un alt mediu decât cel uzual. Pregătește-te așadar pentru o mică escapadă către sfârșitul lunii în compania persoanei iubite.

Nativii single sunt puși în tot felul de circumstanțe și situații sociale în care interacționează cu persoane de sex opus și se află în centrul atenției. Este foarte posibil să te simți atrasă de o persoană matură din acest anturaj, care te va cuceri prin felul său sincer și dezafectat de a fi și de a gândi.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Taur

Pentru relațiile stabile și bine închegate în care sunt implicați nativii Taur, februarie 2024 se dorește a fi o lună echilibrată și condimentată cu mai multe gesturi romantice și dovezi de sinceră afecțiune. Pot apărea unele situații financiare imprevizibile în a doua parte a lunii, dar vă dați seama că formați o adevărată echipă, iar angajamentul unuia față de celălalt nu lasă loc de intepretări greșite și vă ajută să depășiți chiar și cele mai dificile situații.

Pentru acei nativi Taur ancorați în trecut și care încă se gândesc la o persoană care a fost iubirea vieții lor, sunt posibile unele schimbări de destin care țin parțial și de ei. Este posibil să primească un semn din partea persoanei respective și de ei să depindă dacă vor da curs sau nu acestei chemări a trecutului. Sfatul nostru este să lăsați frământările deoparte și să vă ascultați inima. Aveți șansa să reparați unele erori ale karmei voastre și să vă îndreptați greșelile trecutului.

Citeste si:
Horoscopul dragostei aprilie 2024: Explorăm toate cotloanele...
Horoscopul dragostei aprilie...

Unii nativi single își pot întâlni sufletul pereche în călătoriile pe care le fac departe de casă, poate chiar pe alte meleaguri.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Gemeni

Nativii single au tendința de a se simți singuri și îi încearcă un soi de deznădejde fiindcă nu reușesc să își găsească persoana potrivită pentru ei. Este important să aveți răbdare cu voi înșivă, să nu vă grăbiți destinul și să vă uitați cu atenție în jurul vostru, încercând să vă bucurăți de micile plăceri ale vieții. Nu cedați primului flirt, ce este al vostru este pus deoparte și va veni cât de curând, atunci când vă aliniați cu voi înșivă și dorințele reale ale sufletului vostru.

Citeste si:
Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2024: Află ce îți rezervă astrele!
Horoscopul dragostei 5-11...

Pe de altă parte, pentru nativii Gemeni căsătoriți sau aflați într-o relație, februarie 2024 este ca o gură de aer prospăt după lunile pline și aglomerate pe care le-a adus ultima perioadă. Aceșți nativi au parte de mai multe pauze în această lună și încearcă să petreacă cât mai mult timp de calitate în compania familiei și a persoanei iubite. Fertilitatea este la cote maxime în această lună pentru cei care își doresc să aducă pe lume un copil.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Rac

Nativii Rac single au parte de ceva elemente surpriză încă de la începutul lunii februarie când este foarte posibil să dea nas în nas cu un partener de viață din trecutul lor recent. Vor primi scuze, vor auzi păreri de rău, dar mai ales vor înțelege că decizia pe care au luat-o cu ceva timp în urmă a fost și cea mai chibzuită. Persoana respectivă nu era compatibilă cu ei și nu ar fi putut niciodată să primească acea iubire sinceră și afectuoasă pe care și-o doresc din tot sufletul.

Citeste si:
Horoscopul iubirii 29 ianuarie - 4 februarie 2024: Află ce îți...
Horoscopul iubirii 29...

Nativilor Rac căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă le este un pic mai greu să își mențină calmul în această perioadă aglomerată din punct de vedere organizatoric pe care o străbat, însă îi sfătuim să evite conflictele care pot apărea cu persoana iubită și să nu își descarce nervii pe aceasta. Nu uitați să faceți haz de necaz și să râdeti împreună pentru a depăși momentele tensionate care nu sunt decât praf în vânt. Concentrați-vă pe aspectele frumoase și pozitive ale relației voastre.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Leu

Pentru zodia Leu, februarie 2024 poate fi o lună revelatoare din punct de vedere al promisiunilor și al înțelegerii unor adevăruri interioare. Dacă și-a luat un angajament față de partenerul de viață, nativul Leu se simte obligat efectiv ca până la sfârșitul lunii să îl onoreze și să își îndeplinească responsabilitățile pe care și le-a asumat. Vestea bună este că nu trebuie să pui atât de multă presiune pe tine, partenerul de viață te iubește necondiționat și va fi acolo lângă tine și pentru tine, astfel încât tu să nu te simți singura care face lucruri pentru ca relația voastră să funcționeze.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 22-28...

Dacă ești single, trebuie să știi că există posibilități serioase de uniune cu precădere în ultima parte a lunii și să primești din partea universului mai mult decât ti-ai imaginat vreodată. Simți din nou fluturi în stomac și că plutești pe norișorii iubirii. Nu fi impulsivă însă și nu lua decizii pripite înainte de a cunoaște mai bine persoana din fața ta. Fără jumătăți de adevăr!

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Fecioară

Februarie 2024 este o luna excelentă pentru zodia Fecioară din mai toate punctele de vedere și mai ales din perspectiva dragostei. Această zodie se trezește din amorțeala emoțională în care a stat în ultimele luni sau ultimii ani și își da seama că este cu adevărat îndrăgostită, că persoana de lângă el, pe care tot încearcă să o cunoască mai bine și să o descopere, este mai mult decât și-ar fi putut dori vreodată și că este mai potrivită pentru el decât ar fi vrut să își recunoască sieși doar pentru că îi este teamă de necunoscut și de o nouă relație în care să își pună inima în joc. Se gândește chiar să propună să își oficializeze relația și își clădește noi planuri de viitor.

Nativii Fecioară single își alocă destul de mult timp întâlnirilor amoroase în această lună. Deși apar mai multe oportunități, sunt mai degrabă nehotărâți și se lasă purtați de valul care nu îi duce neapărat în direcția care trebuie. Atâta timp cât nu sunteți siguri de cum vă doriți să fie viitorul vostru partener, nici deciziile voastre nu sunt chiar din tot sufletul. Mai acordați-vă un pic de timp pentru a vă clarifica așteptările vizavi de un potențial partener de viață, potrivit Garbo.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Balanță

Zodia Balanță este un pic aglomerată în luna februarie și încearcă să se împartă într-o mie de direcții cum poate ea mai bine. Foarte probabil că are multe drumuri de făcut, de rezolvat unele chestiuni profesionale sau de pus în ordine niște acte legate de achiziția unei noi proprietăți. Cert este că nu prea ai în această lună timpul disponibil pe care ți l-ai fi dorit pentru a-l petrece în compania persoanei iubite, iar familia ta este posibil să se simtă un pic neglijată. Comunicarea însă este cheia fericirii în cuplu în această lună. Discută cu partenerul de viață și deleagă din responsabilitățile tale de acasă. Acesta este extrem de înțelegător și dornic să te ajute și să îți ușureze viața. Nu spune “nu” nici propunerii partenerului de a face o mică escapadă către sfârșitul lunii.

Nativilor Balanță single le recomandăm să se dedea pasiunilor și hobby-urilor lor, să facă ceea ce îi face fericiți și să se pună pe ei pe primul loc în această perioadă. Din această poziție de auto-împuternicire, le va fi mult mai ușor să atragă în viața lor persoana potrivită.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Scorpion

Încă din prima parte a lunii februarie, Scorpionul simte că îl așteaptă o perioadă pur transformatoare la nivelul relațiilor sale de dragoste și în general în tot ceea ce vizează conexiunile sale. Uneori depune eforturi pentru a-și îmbunătăți relațiile, însă de data aceasta, schimbările vin de la sine. În cuplul și familia Scorpionului apar tot felul de evenimente și întâlniri cu prietenii și cu familia, sunt posibile unele celebrări, călătorii și experiențe noi alături de partenerul de viață, ceea ce pare să îi revigoreze și reînvioreze relația. Scorpionul jubilează de fericire și iubire în compania persoanei iubite, iar în intimitate lucrurile stau extraordinar.

Nativilor Scorpion singuri le recomandăm să își pună mai mult în valoare farmecul personal și puterea de seducție înnăscută și să se vadă mai bine pe ei înșiși. Oportunitățile în dragoste sunt multiple în luna februarie și se pot deschide mai multe linii de destin în această perioadă. Știm că nu sunteți neapărat setați pe a face noi cuceriri, dar sunt mai multe persoane de sex opus în jurul vostru care ar da orice să primească un semn de atenție din partea voastră.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Săgetător

Partenerul tău de viață și de dragoste știe ce simți pentru el, dar are nevoie să o și audă în această perioadă așa că nu ezita să îți exprimi cum știi tu mai bine sentimentele față de persoana iubită. Cuvintele prin care îți exprimi aprecierea și recunoștința că se află în viața ta sunt binevenite, dar la fel și acțiunile și gesturile contează și vor face diferența în viața ta amoroasă în februarie 2024. Pe lângă asta, persoana iubită te va uimi prin simțul său pragmatic și te va ajuta să rezolvi anumite chestiuni practice ce țineau de o moștenire astfel încât să nu te mai simți blocat.

Dacă ești un Săgetător single, este foarte posibil ca în prima jumătate a luni să primești o declarație de dragoste neașteptată, însă nu ești neapărat pregătită pentru ea și nici nu te vezi alături de persoana care a propus-o. Dacă refuzi, încearcă să fii diplomată și să nu rănești sentimentele și sufletul nimănui. Pe de altă parte, simți nevoia să te regăsești mai bine și de aceea te gândești să întreprinzi o călătorie către familia ta de origine, unde te simți întotdeauna iubită, binevenită și acceptată așa cum ești.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Capricorn

Capricornii single sunt prinși în munca lor și în rutina vieții lor și au o mie de proiecte în desfășurare care le solicită atenția. Deși își doresc pe cineva în viața lor, pare că efectiv nu ai nici timp, nici loc pentru această persoană. Este drept că aveți un grad de creativitate maxim, care se cere exprimat în multiple forme, însă la fel este și magnetismul vostru, chiar dacă, poate, nu o conștientizați. Dacă reușiți să vă desprindeți un pic din ritmul cotidian și să vă faceți timp și pentru voi, să vă măriți cercul de prieteni, să ieșiți în locuri noi, să socializați mai mult, este foarte posibil să vă întâlniți perechea sau un partener pe termen lung. O nouă relație este posibil să se închege pe la mijlocul lunii.

Dacă ești implicată într-o relație, bucură-te de aspectele bune ale relației tale și încearcă să nu mai dai curs discuțiilor interminabile în jurul unor chestiuni mărunte, care nu au nici cea mai mică importanță pentru voi. Aveți deja unele discuții în contradictoriu legate de unele aspecte importante ale relației voastre și este bine să le clarificați pe acestea înainte de a vă agăța de niște nimicuri. Niște concluzii pertinente și decizii semnificative se iau către sfârșitul lunii.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Vărsător

Sunt niște conjuncturi astrale în luna februarie pentru zodia Vărsător de așa natură încât oricât de tare și-ar dori și ar căuta pacea și liniștea această zodie, va da mai degrabă de trăiri intense, schimbări, transformări și revelații. Vărsătorul traversează în luna februarie o perioadă de renaștere și transformare interioară care se va traduce la nivelul relațiilor sale de dragoste prin sentimentul unor noi începuturi, chiar și acolo unde există o relație solidă, de lungă durata. Mulți Vărsători în această perioadă își asumă noi roluri în cupluri sau familie (unii devin părinți, alții bunici, alții trebuie să își susțină singuri pentru o perioadă familia etc) și trebuie să învețe cum să le gestioneze și să se adapteze lor. Nu le este ușor, dar se vor descurca extraordinar, mai ales dacă se simt susținuți și iubiți de cel de alături.

Este o energie puternică în dragoste pentru Vărsători în această lună așa că asigurați-vă că o canalizați în mod pozitiv și nu o risipiți în reproșuri inutile, certuri dramatice și discuții care nu duc nicăieri. Un pic de intensitate și dramatism nu strică în dragoste, ba chiar condimentează romantismul, dar aveți grijă să nu treceți la extrema cealaltă.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Pești

Februarie 2024 va fi pentru nativii Pești aflați în povești de iubire îndelungată o perioadă mai calmă și mai vindecătoare, o perioadă condimentată și de pasiune, înțelegere deplină și o bună intimitate în cuplu. Aceștia au trecut prin multe în ultima vreme alături de partenerul/partenera de viață, posibil să fi întâmpinat anumite probleme de sănătate legate de o persoană importantă din familia lor, dar acum se simt mai uniți ca niciodată și legătura lor este mai puternică și mai sudată. V-ați văzut unul pe celălalt în cele mai vulnerabile momente, iar acum încrederea unul în celălalt este deplină, formați o adevărată echipă în viață. Cu toate acestea, este posibil să resimțiți o oboseală emoțională și de aceea vă recomandăm, dacă se poate, o ieșire alături de persoana iubită într-un loc frumos, cât mai departe de mediul familial, poate chiar în altă țară.

Nativilor Pești single li se deschid noi drumuri către aventură și noi experiențe și de aceea este important să fie deschiși în fața posibilităților. Sufletul tău pereche poate apărea de unde îl aștepți mai puțin, poate chiar din rândul cunoștințelor tale, și de data aceasta vei avea toată răbdarea din lume pentru a clădi o relație sănătoasă și frumoasă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2024 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.