Călătoriile în timp există – cu ocazia aniversării a 10 ani de la deschidere, Restaurantul Elisabeta pregăteşte un mare bal interbelic, dedicat domnilor şi doamnelor care vor să guste frumuseţea Micului Paris. Sâmbătă, 18 februarie, porţile superbului palat interbelic se deschid pentru balul „D’ale Micului Paris”, un eveniment care lansează seria de baluri tematice marca Teatru şi Restaurant Elisabeta.

Participanţii au ocazia să se întâlnească cu artiştii lor preferaţi, pentru că balul va aduna laolaltă nenumăraţi actori, cântăreţi şi dansatori cunoscuţi publicului larg. Gazda evenimentului este actorul Vasile Calofir, alături de care vor urca pe scenă Sorina Rotaru şi Alexandru Olteanu, Mădălina Coca şi Sorin Zlat, dar şi mult-aşteptata Maria Buză, alături de Taraful George Pătraşcu. Seara se va încheia pe muzica lui DJ Sony, care va aduce cântece vechi celebre în contemporaneitate.

Cum nu există bal fără preparate cu dichis, petrecăreţii se vor bucura de un meniu special conceput pentru eveniment, asortat cu momente interactive susţinute de actori. Unul dintre momentele mult aşteptate este acela al concursurilor pentru domnii şi doamnele prezente, în cadrul cărora vor putea câştiga premii admirabile oferite de brand-urile româneşti Tudor. Personal Tailor, care aduce în prim-plan conceptul britanic de consiliere vestimentară și croitorie privată, şi Stil Diamonds, Furnizor Oficial al Casei Regale a României şi creator de bijuterii cu adevărat unice.

Cum alegem ţinuta pentru bal?

Tudor. Personal Tailor şi Stil Diamonds sunt nu doar partenerii balului interbelic, ci şi consultanţii în ceea ce priveşte ţinuta, eleganţa şi bunul gust.

O ceremonie, un bal sau un eveniment formal cere un costum pe măsură. Recomandarea pentru domni, venită din partea partenerului Tudor. Personal Tailor, este ţinuta black-tie, alcătuită din: smoking, pantaloni, vestă (deşi opţională, oferă un plus de formalitate), cămaşă de ceremonie, pantofi negri de lac şi, fireşte, accesoriile care fac diferenţa (batistă, bretele, butoni). Fireşte, domnii pot opta pentru o variantă informală, care este costumul de epocă.

Anii '20-'30 sunt cunoscuţi şi datorită ţinutelor purtate de doamne. "Little black dress", adusă în prim-plan de Coco Chanel în anii '20, rochiile flapper, pălăriile în formă de clopot, franjurile şi penele sunt doar câteva elemente din care doamnele își pot alcătui o ţinută elegantă, care să atragă privirile. Bijuteriile trebuie să strălucească şi să încadreze ţinuta şi personalitatea celei care le poartă. Stil Diamonds a pregătit o colecţie impresionantă de astfel de bijuterii cu pietre preţioase, care îmbină eleganţa, inovaţia şi autenticitatea.

Citeste si:
Balul Bucuriei 2023 a strâns 57.000 de euro, un nou record de...
Balul Bucuriei 2023 a strâns...

Eleganţa atrage eleganţă. Participanţii sunt invitaţi să aleagă un costum care să le poarte noroc la concursurile organizate în cadrul balului "D'ale Micului Paris", unde au şansa de a câştiga premii admirabile oferite de Tudor. Personal Tailor şi Stil Diamonds.

Cu ocazia acestui bal, Restaurantul Elisabeta a pregătit un decor special, care va scoate în evidenţă arhitectura locului într-un fel modern. Cei 10 ani de activitate au transformat sala restaurantului într-un spaţiu ideal pentru numeroase tipuri de evenimente: de la spectacole de teatru şi muzică live, la evenimente private (nunţi, botezuri, majorate) şi chiar evenimente corporate (lansări de produse, cocktail party, conferinţe şi petreceri de Crăciun).

Pornind de la jazz-ul relaxat al Sorinei Rotaru, trecând prin eleganţa muzicii franţuzeşti interpretate de Mădălina Coca şi culminând cu folclorul interbelic şi muzica lăutărească asigurate de Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu, balul se anunţă a fi un eveniment de neuitat.

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

Eleganţa, extravaganţa şi bunul gust sunt cuvintele de ordine la balul „D’ale Micului Paris”. Toţi aceia care tânjesc după parfumul Bucureştiului de odinioară sunt aşteptaţi sâmbătă, 18 februarie, la Restaurant Elisabeta, începând cu ora 18:30. Informaţii şi bilete disponibile aici.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.