Filmul românesc „Romina VTM” a rupt topurile la propriu. Filmul cu maneliști a făcut furori pe rețelele de socializare, dar și în cinematografele din țară. Ba mai mult, acesta a ajuns pe locul 9 în topul încasărilor la nivel mondial. Comedia „Romina VTM” vine dup succesul unei alte ecranizări românești, „Teambuilding”, care la fel a făcut senzație.

„Romina VTM”, în Top 10 mondial pentru încasări

Film românesc „Romina VTM” a ajuns pentru o perioadă scurtă, pe locul 9 la nivel mondial, la capitolul încasări. Potrivit World wide Box Office 2023, între timp, filmul a ajuns pe locul 11.

Filmul cu maneliști „Romina VTM” a fost lansat în România pe 2 ianuarie 2023. În doar 3 săptămâni de la lansare, pelicula a ajuns la încasări de peste 1,9 milioane de dolari şi mai mult de 320.000 de spectatori plătitori de bilet. Filmul a făcut senzație în România, datorită actorilor printre care se regăsesc cei mai îndrăgiți interpreți din prezent.

Ecranizarea "Romina VTM" este o poveste de dragoste unde răsună multă muzică pop şi nemuritoarele manele. Atmosfera de caterincă din film a atras publicul, dar mai ales actorii filmului printre care se numără Nicole Cherry, care o interpretează pe Romina, Bogdan de la Ploieşti, Tzancă Uragnaul, Matei Dima (BRomania), Selly, Cosmina Păsărin, Rareş Mariş.

Criticii spun că filmul "Romina VTM" ar avea o calitate îndoielnică, dar are mare priză la public. "Romina VTM" a fost realizat de aceeaşi casă de producţie de care a fost realizat și filmul „Teambuilding”.

Film românesc „Romina VTM” a făcut furori în prima săptămână de la lansare, sălile cinematografelor din țară fiind pline, biletele vândute în timp record. În World wide Box Office 2023, "Romina VTM" nu se luptă cu filme premiate, de artă sau apreciate de critici, ci cu pelicule lansate pe plan local, realizate de case de producţie mici din Statele Unite, Europa sau Asia.

Au fost însă și persoane care au criticat dur filmul și au spus că nu merită să fie văzut la cinema.

„O porcarie de film...maxim nota 4! multa reclama si atat! sa va convingeti singure!”,„Doar reclama e de el. Dezamăgire totală; M-am dus la cinema și am ajuns la concert la Tzancă; Mai bine mă uitam la un film p*rno; Hai la film au zis, că e prost nu au mai zis”, „O mizerie de film”, sunt doar dintre afirmațiile oamenilor despre film.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești, dovadă de iubire pentru Cristina Pucean. Ce...
Bogdan de la Ploiești, dovadă...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.