Duminică, de la ora 11:30, Metropola TV aduce în fața telespectatorilor ei un proiect educațional excepțional, realizat în colaborare cu Școala TV Dicție.ro. Jurnalul AVOCADO NEWS, căci așa se numește proiectul, prezintă actualitatea așa cum este ea percepută și filtrată chiar de cei mici.

Programul Avocado News conţine informaţii şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi și bunici, dar și rubrici dedicate jocurilor video, cărților sau călătoriilor. Programul difuzat în fiecare duminică dimineața de Metropola TV va aduce în fața telespectatorilor cele mai proaspete știri din zona IT, informații despre știință, despre univers, despre jocuri video, dar și despre educație, artă și cultură. De asemenea, va exista o rubrică de gramatică, una în care vedetă va fi o carte, dar și o rubrică sport și rubrică meteo.

În plus, elevii Școlii de televiziune, Dicție.ro, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, au ocazia să devină veritabili prezentatori de știri, prezentatori de meteo sau sport, dar și reporteri de teren.

Așadar, cu mic cu mare, duminică, de la ora 11:30, urmărim Jurnalul AVOCADO NEWS la televizoare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.