Al șaptelea sezon al concursului „Bravo, ai stil! Celebrities” le face pe concurente să se pregătească temeinic. Fiecare își imaginează deja ținutele prezentate juraților și se gândesc cum să se pună în voloare mai bine, atât prin vestimentații, cât și prin calități. Emoțiile sunt mari, dar aventura de stil merită tot efortul.

Vedetele sunt în pregătiri pentru Bravo, ai stil

Nouă celebrități se pregătesc pentru călătoria în care își vor etala stilul și se vor face remarcate prin atitudinea lor. Sensy, de pildă, e de părere că are calitățile necesare pentru a ajunge departe în show-ul de la Kanal D.

„Cred că atuul meu este că sunt cameleonică și mă pliez bine pe multe stiluri, genuri muzicale. Cred că este un plus față de celelalte concurente. Cea mai importantă este atitudinea. Dacă ai o atitudine frumoasă, bună, orice haină arată altfel pe tine. Nu mi-e teamă de niciun jurat. Sunt tare curioasă ce părere vor avea despre ținutele mele.

Da, ai zile bune, zile proaste și sunt pregătită să fiu criticată, de ce nu? Așa devenim mai buni. Eu vreau să devin cea mai bună versiune a mea”, a declarat influencerul pentru Kanal D.

În continuare, fosta miss România, Ioana Filimon, se simte și ea pregătită să intre în lupta cu și despre stil. Ea este gata să treacă la nivelul următor și să învețe totul despre această artă.

„Nu poate exista un stil perfect. Ce e pe placul meu, nu știu, ce văd eu prin reviste, când le văd pe fete fashion și cu combinații de te doare mintea, vreau și eu să le fac. Vreau să ajung la nivelul ăla, încât să combin toate texturile și culorile”, a declarat Ioana Filimon.

Competiția este acerbă și se așteaptă tensiuni datorită caracterelor spumoase ale vedetelor participante. Alianțele, însă, sunt departe de principiile unor concurente. Ioana Filimon a declarat că: „nu cred că vor avea o aliată în această competiție, că, totuși, e o competiție. Toate care se dau prietene la început o să-și arate gheruțele mai târziu”.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Carmen Negoiță, incluencer bine cotat în România, este pregătită pentru acest nou capitol din viața sa. Ea mizează pe evoluția stilistică: „Mă ajută mult experiența anilor de FashionWeek, maratonul pe care îl făceam acolo cu schimbat valize și plecat noaptea următoare. Înțeleg oboseala și ce înseamnă să te schimbi de trei ori pe zi. Stilul e o chestiune subiectivă. Ține de temperament, de înfățișare. Cred că fiecare, prin haine, prin ținute, exprimă o stare de spirit”.


  • Jurații emisiunii sunt Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci.



Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.