Keed a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Apreciat îndeosebi pentru faptul că a muncit cot la cot cu colegii lui pentru a-i ajunge din urmă, el a ajuns până în battle-ul 17, în semifinală, după ce a fost salvat de pe marginea prăpastiei de către liderul echipei sale, chef Florin Dumitrescu. O rețetă, simplă pentru unii bucătari, l-a scos din cărți, anume mușchi de vită cu pleurotus, cartofi zdrobiți și sos bearnaise. Pentru că pasiunea lui pentru bucătărie s-a amplificat în timpul show-ului de la Antena 1, artistul a decis să-și facă un cont de Youtube unde să publice video-uri pe această temă. Recent, a refăcut rețeta care l-a făcut să piardă marele premiu la mustață.

Keed, concurent îndrăgit de la Chefi la cuțite, a refăcut rețeta care l-a dus în semifinala show-ului culinar de la Antena 1

Artistul a ajuns doar până în semifinala emisiunii gastronomice de la Antena 1, ratând mult așteptatul loc în marea finală. Nu a fost cu supărare pentru el, fiind conștient că în ultima etapă a concursului trebuie să ajungă cei mai experiementați în acest domeniu. Totuși, a făcut o remarcă ce i-a adus câteva reacții negative. Keed a susținut în mediul online că în finală trebuia să intre doar Cătălin Amarandei, nu Elena și Narcisa. În mesajul său, cântărețul a adus în discuție și subiectul rarismului și s-a declarat uimit de faptul că încă se fac remarci despre etnie.

„Nu mă influențează ce zic chefii. Nu mă influențează ce zice publicul, dar sunt mirat că încă există rasism la nivelul ăsta în 2021 în România, unde țiganii și românii au crescut împreună în multe locuri din țară. A nu se înțelege că prin această remarcă îi ofer susținere Narcisei. Nu mă influențează nimic din ce zice nimeni, pentru că sunt capabil să gândesc și singur și să înțeleg tot ce s-a întâmplat în acest reality show”, a scris el pe Instagram.

Contrele între public și finaliștii au sfârșit imediat ce s-a anunțat numele câștigătorului, în cauză Narcisa Birjaru. Chiar dacă și după desemnarea ei a fost „furtună”, astăzi a ieșit soarele. Prin urmare, fiecare concurent și-a reluat viața din punctul în care a lăsat-o înainte de a participa la „Chefi la cuțite”, plusând cu câteva activități diferite determinate de notorietate câștigată prin prisma colaborării cu jurații Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. De pildă, printre altele, Keed și-a deschis un canal de Youtube, intitulat „cu de toate”, unde prepară mâncărurile făcute în timpul emisiunii de gătit. El a postat și rețeta care l-a dus în semifinală, iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.