Keed a surprins cu talentul său în bucătărie, ba chiar a devenit unul dintre concurenții de bază în echipa albastră, astfel că liderul acesteia, chef Florin Dumitrescu, l-a și salvat de la eliminare într-o ediție precedentă. Atitudinea sa, aplaudată de toți cei prezenți la „Chefi la cuțite”, vine pe fondul unor greutăți întâmpinate în primele etape de viață. Nu le-a avut pe toate, așa că a muncit din greu de la o vârstă fragedă, dorindu-și să câștige proprii bani.

Povestea lui Keed de la Chefi la cuțite. Cum și-a câștigat primii bani

Concurentul a început să facă muzică de la vârsta de 16 ani, dar succesul a venit abia după 11 ani. Nu s-a dat bătut niciodată, chiar dacă roadele s-au lăsat mult așteptate, și a încercat, în timp ce se ocupa de pasiunea sa, muzica, să își câștige existența lucrând și în alte domenii. Keed a plecat din Călărași în străinătate, unde a vândut ziare.

Ulterior, s-a întors în România și a început să facă muzică. Simțea că nu va putea trăi din asta, prin urmare a plecat de câteva ori în Anglia. Nici acolo nu a avut succes, dar iată că de această dată întoarcerea în țara natală a fost cu noroc. Din acel moment i s-au deschis câteva uși în sfera artistică și a ajuns în gașca Șatra BENZ.

„Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică”, a povestit el la Antena 1.

Are toată stima lui chef Florin Dumitrescu

Ediția 45 din sezonul 9 al show-ului culinar de la Antena 1 a fost, mai presus de toate, emoționantă. Keed a fost eliminat după cel de-al 16-lea battle, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu o amuletă.

„Keedule, pentru tine! Voiam să păstrez amuleta pentru Ștefan, Cătălin sau Florin, doar că ei mi-au demonstrat că nu au nevoie de așa ceva. Fratele meu, nu am cum să te pierd aiurea pe o prostie. Nu am cum să te pierd, am câștigat bomba pentru tine. Te-ai întors acasă!”, a zis Florin Dumitrescu, spre marea bucurie a tuturor.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.