„Chefi la cuțite” sezonul 9 se află în plină desfășurare pe micile ecrane. Cei trei bucătari celebri și-au scos armele unul împotriva celuilalt, iar concurenții asistă intens la această luptă. Deși mai e ceva timp până la finele emisiunii de la Antena 1, acest sezon fiind mai lung decât anterioarele, pronosticurile deja au început. În târg se aude că un concurent din tabăra lui Cătălin Scărlătescu are șanse mari să câștige trofeul.

Cine este concurentul care are șanse uriașe să câștige Chefi la cuțite sezonul 9

În timpul preselecțiilor, doar 170 de persoane au primit cuțitele pentru a merge în etapa de bootcamp. După o selecție dură și probe de foc, 75 de norocoși au avut șansa să gătească în bucătăria „Chefi la cuțite”. Mai apoi, fiecare jurat și-a făcut echipa, acordând participanților doriți câte o tunică în culoarea pe care o reprezintă. În acest an, variantele au fost mov, albastru și verde.

Astăzi, pe sticlă ne aflăm la jumătatea concursului, iar predicțiile, după cum era de așteptat, au și început. Alexandru Bădițoaia ar fi numele strigat de Irina Fodor la terminarea competiție.

Cine este?

Alexandru Bădițoaia, în vârstă de 28 de ani, este din Tâgoviște și a primit cuțitul de aur din partea lui chef Scărlătescu, ceea ce i-a adus onoarea de a merge din audiții direct în echipa juratului. Bucătar de meserie, Alexandru a participat la „Chefi la cuțite” pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a avea propriul restaurant. În prezent, tânărul locuiește în București și este Sous Chef în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. El a decis să participe la show-ul găzduit de Antena 1 pentru că este încrezător că poate face față tuturor provocărilor propuse de echipă. Totodată, a mărturisit că simte nevoia de validare din partea unor specialiști.

„Îmi doresc să ajung în finală, sufletul îmi spune să fac asta, dar trebuie să fie cineva mai avizat care să-și zică „mă, tu ești bun!”.Încrederea atunci cred eu că o s-o primesc, tocmai de-asta sunt aici, să văd la ce nivel sunt”, a declarat el în audiții.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.