Mihai Bobonete nu și-a dorit să facă televiziune în anii 2000, ci stand-up comedy sau spectacole live. Totuși, a acceptat să apară în clip-urile lui Mihai Mărgineanu și astfel a intrat pe autostrada reflectoarelor. Actorul a apărut mai întâi la postul Național TV, apoi a devenit celebru cu personajul Bobiță din „Las Fierbinți” și a rămas la Pro TV, unde a prezentat și emisiunile „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și „Pe bune!”

Debutul lui Mihai Bobonete în televiziune. Cum a devenit celebru actorul din Las Fierbinți

Bobonete s-a luptat ani la rând să fie în centrul atenției, știind că are multe glume de oferit publicului, iar acum a ajuns chiar „regele umorului”. El este cea mai cunoscută figură din serialul de comedie de la Pro TV. Cu timpul, proiectul i-a ridicat cota actorului, acesta fiind acum „vânat” pentru diferite sporturi publicitare. Astfel, în satul Fierbinți e patronul vestitei crâșme din zonă, iar în reclame vinde de la laptopuri la hamburgeri sau mici.

În 2013, artistul a primit oferta de a face reclamă la Mc’Donalds, la linia de preparate cu specific românesc, lansând cu acest prilej celebra expresie „curcubeu pe cerul gurii”. Familist convins și cu o imagine nepătată, el a mai primit și alte oferte. A făcut reclamă la laptopurile Lenovo, apoi, alături de colegul Adrian Văncică (Celentano), a semnat un contrat cu firma de bricolaj Brico Depot.

Dacă stăm să rememorăm, Bobonete a făcut spectacol și în junglă. În februarie 2015, el și Cabral au prezentat reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat de Pro TV în Africa de Sud. Emisiunea a avut audiențe uriașe, aproape 3 milioane de telespectatori pe ediție.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.