Battle după battle și duel după duel, Narcisa Birjaru a reușit să facă față emoțiilor și diferitelor probe de la „Chefi la cuțite”, demonstrând că gustul contează. Ajunsă în marea finală a concursului gastronomic de la Antena 1, concurenta a arătat că este cea mai bună dintre cei trei participanți rămași în competiție și a primit astfel premiul în valoare de 30.000 de euro. Pentru a nu uita vreodată de experiență, femeia a decis să își facă un tatuaj cu elemente ce sugerează lupta sa din lumina reflectoarelor. Ceea ce a surprins a fost faptul că în centrul desenului se află numele lui Speak.

Tatuajul pe care și l-a făcut Narcisa Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite

Sezonul 9 a fost un real spectacol culinar când a venit vorba de preparate în probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De această dată, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale ori pe echipe. Așadar, un sezon lung ce s-a sfârșit neașteptat.

În marea finală au ajuns trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Dumitrescu, Elena Matei din cea verde, a cărui ghid a fost Bontea, și Narcisa Birjaru, parte a echipei mov, dirijată de Scărlătescu. Fiecare a luptat cum a știut mai bine, dar numai unul a putut câștiga, anume Narcisa.

Prestația sa a fost intens contestată de telespectatori pe rețelele oficiale de socializare ale emisiunii. Unii au fost de părere că femeia a fost ajutată pe tot parcursul show-ului de către colegii ei, acest lucru repetându-se și în finală.

Cert este că nimeni nu îi va lua premiul, deoarece deja și l-a adjudecat. În cinstea reușitei, concurenta și-a desenat pe piele câteva elemente care să îi aducă mereu aminte de trăirile de la Antena 1. Uimitor pentru unii a fost că, printre acestea, se afla și numele lui Speak.

În episoadele din producția online „Speak @ cuțite”, Narcisa a vorbit cu artistul și i-a promis că, în cazul în care va câștiga, își va face tatuaj cu numele său. Recent, aceasta a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram, în care dovedește tuturor că și-a ținut promisiunea față de prezentatorul de la „Chefi la cuțite”. De asemenea, în secțiunea de descrierea, ea i-a mulțumit din nou solistului pentru susținere.

„După cum am promis, Speak, cuvântul e cuvânt. Vreau să-ți Multumesc pentru încrederea pe care m-ai făcut sa o am in mine și pentru minunatul om care ești (...). Cătălin Scărlătescu, fiind mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească te 💜🙏”, a notat Narcisa Birjaru în mediul online.

Citeste si:
Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanță. Îndrăgostiții au mers în...
Ce au pățit Speak și Ștefania...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.