Marius Crăciun a ajuns în atenția publicului după participarea în show-ul „Ninja Warrior”, unde a ajuns în finală. Drumul său sub lumina reflectoarelor a continuat cu „Ferma”, în 2019, concurs pe care de această dată l-a câștigat. Piteșteanul s-a înscris și la „Survivor”, pentru a demonstra din nou cât de puternic mental și fizic este. Calitățile enumerate anterior au și o bază: povestea sa de viață. Soarta l-a obligat de mic să ia în piept problemele vieții, să muncească și să își ajute părinții.

Drama lui Marius Crăciun de la Survivor România 2021

De când a apărut pe micul ecran, Marius Crăciun a aclamat că, pe lângă noile experiențe pe care vrea să le trăiască, trage tare pentru a-i ajuta pe cei dragi. Venit dintr-o familie modestă, tânărul a fost nevoit să meargă la muncă de la o vârstă fragedă și să uite de distracții pentru a se putea întreține. Cu premiul obținut în urma participării la „Ferma”, în valoare de 50.000 de euro, i-a scăpat de datorii pe cei care i-au dat viață și a luat un apartament.

La scurt timp după ce a devenit faimos, băiatul a demonstrat din nou că notorietatea și banii nu îl pot schimba pe om. A rămas același băiat modest, educat și s-a întors la vechiul loc de muncă, anume la Departamentul Fitness de la Decathlon, unde este manager marketing.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat”, declara el pentru Click după ce a câștigat titlul de fermier.

Tatăl său este bolnav

În copilărie, părinții Războinicului nu au avut o situație financiară bună, iar la un moment dat au fost pe punctul de a fi evacuați din propria casă. Omul de bază din familie, Marius, a luat atunci frâiele în mâini și a mers la muncă.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea”, a declarat sportivul într-un interviu pentru Viva!

Se spune că o nenorocire nu vine niciodată singură, lucru dovedit și de povestea lui Marius. În urmă cu șase ani, tatăl său a fost diagnosticat cu Alzhaimer. Războinicul a povestit că i-a fost foarte greu să-și vadă părintele sedat sau să nu aibă capacitatea de a-l recunoaște.

Citeste si:
Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley: „Așa...
Cum a început povestea de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.