Alina, mama lui Ștefan Ciuculescu de la „Survivor România”, a discutat despre parcursul fiului său în competiția de la Kanal D. Femeia, fostă sportivă de performanță, a mărturisit că a fost luată prin surprindere de plecarea fotbalistului în Republica Dominicană. Urmărindu-i evoluția, a realizat că a făcut o alegere bună, deși luată pe repede-înainte. Cu toate acestea, e de părere că are un dezavantaj fiindcă a intrat mai târziu în concurs.

Mama Faimosului Ștefan Ciculescu a ieșit la declarații. Ce spune despre parcursul fiului la Survivor

Alina Ciuculescu a discutat despre Ștefan în cadrul emisiunii „Ștafetă Mixtă”. Aceasta, fiind o cunoscătoare a competițiilor sportive, a deschis și subiectul tensiunilor din tabăra Faimoșilor. A precizat că înțelege existența disputelor dintre cei roșii, certurile fiind normale într-un joc de asemenea anvergură.

„Eu dacă mi-aș face o alianță și cred că așa ar face și Ștefan, noi suntem oameni de cuvânt, nu aș renunța la alianță, aș face orice ca să meargă bine. Probabil asta urmăresc și ei. Cred că toți așteaptă să ajungă la individuale, să răsufle ușurați și să își vadă de drumul lor. Să fiu sinceră, la noi a fost o surpiză când a plecat Ștefan.

A fost pe repede înainte. Eu eram la campionat, m-a sunat și mi-a zis că merge la Survivor. Nici nu ne-am întâlnit, deci nu știu dacă a plecat cu anumite așteptări, unde ar fi vrut să se situeze”, a declarat fosta floretistă, prima spadasină a României.

Despre contrele dintre Sebastian, Zanni și Ștefan, mama Faimosului afirmă că remarcă unele similitudini între aceștia, drept pentru care și atitudinea afișată, vedetele temându-se de capacitățile celuilalt.

„Și Zanni și Ștefan au caractere asemănătoare. Niciunul nu e mai breaz. Zanni are avantajul că e acolo de la început, iar Ștefan dezavantajul că a intrat mai târziu. Sunt doi masculi alfa. În momentul în care turma ar trebui condusă de trei masculi alfa, începe lupta pentru supremație. La Ștefan cred că e vorba despre a ajunge cât mai departe.

Zanni este foarte asumat. Asta îmi place de mor. E number one. Cred că lui Ștefan nu i-a convenit un lucru, asta e clar, modul în care Zanni a vorbit cu Elena, nu poți să vorbești cu o femeie așa, indiferent ce ți-a făcut acea femeie”, a completat aceasta.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.