Ediția de sâmbătă seară din Survivor a adus în fața telespectatorilor un joc complex, greu și un Consiliu pe măsură. După o luptă strânsă, adusă mereu de rivali la egalitate, și o ștafetă cum rar s-a mai văzut în Republica Dominicană, Războinicii s-au salvat de la cea mai ingrată parte a competiției: nominalizarea. Cei care au fost nevoiți să o facă, având în spate și un conflict început pe teren, au fost Faimoșii. Discursul fiecăruia a fost tăios, iar Elena Marin a lăcrimat.

Consiliu printre lacrimi. Elena Marin, afectată de cele mai recente întâmplări din echipa Faimoșilor

„Când am văzut că începe din nou scena aia de teatru...Mi-a zis că mint, apoi a început să îmi reproșeze o mulțime de chestii, că lumea o să vadă acasă, că minte, că cine știe. Eu nu am vrut să le zic lor dacă așa este, dacă am dreptate sau nu. Știam că am și am părăsit discuția. I-am zis să-și spună punctul de vedere, dar măcar să-și asumă fiindcă nu-și asumă nimic.

Eu i-am spus că o susțin, iar când ia puncte o aplaud, o iau în brațe, am țipat la ea. Când am văzut câ e în urmă pe traseu, tot așa, țipam că o să ajungă fiindcă e doar obosită și frustrată că a venit Raluca și i-a luat fața. Pe ea o folosim acum la ștafete și ce vrei să-ți fac? Raluca mi-a luat avantaj la nămol, nu aveam cum să o bag pe ea care a rămas în urmă”, a declarat Zanni.

Printre lacrimi, cea venită de la linia de start a competiției a izbucnit în lacrimi ca niciodată. Cel mai probabil copleșită de situație, dansatoarea și-a înghițit teama, apoi și-a spus părerea.

Medicul a fost chemat de urgență în platou

„Simt că nu mai pot lupta împotriva lor, simt că mai bine singură decât așa și decât să fiu...Nu mai pot. Aș vrea, dacă vor Războinicii, să aduc o părere, dacă simt ceva, dacă văd altfel situația. Simt că nu mă mai pot apăra. Sunt momente în care aș vrea să vorbesc cu ei, dar nu sunt ascultată. Sunt momente în care nu sunt lăsată să vorbească. Ne-am unificat acum, cred că, cu atât mai mult, nu am un interes să spun că văd numai lucruri rele. Poate situația stă așa cum zice echipa mea și eu nu-mi dau seama. Cert e că nu am cum să joc un rol timp de șase luni”, a completat Elena Marin.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...

Situația a continuat să fie tensionată, pe parcursul Consiliului Faimoasa reclamând că se simte rău. Echipa Kanal D a chemat imediat medicul pentru a-i verifica starea de sănătate, așa că Elena nu a mai fost prezentă la momentul strigării voturilor. De această dată, nominalizările s-au îndreptat spre doi roșii, Raluca și Ștefan. Cel care se află acum în pericol de a pleca acasă este fotbalistul.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2021 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.