Ediția „Suvivor” din seara de vineri a adus în fața telespectatorilor un nou joc de imunitate, tensiuni și amenințări între tabere. Cei care s-au remarcat de la Faimoși și Războinici au fost Ștefan și Andrei, care au avut un schimb dur de replici după ce lupta s-a încheiat.

Andrei, amenințare către Ștefan la Survivor

Cea mai recentă probă le-a adus supraviețuitorilor un traseu greu, cu un factor care le-a făcut lupta mai dificilă: nămolul. Aceștia au avut de coborât într-o groapă cu nămol, din care trebuiau să găsească câteva elemente, pe care să le pună pe o masă, în forma indicată. Ieșirea din vale pe o sfoară a fost, de asemenea, o misiune grea. Finalul, și el dificil, a ales câștigătorii. Faimoșii și Războinicii au avut de făcut un mic tunel prin care să arunce câteva mingi, în culoarea echipei pe care o reprezintă, care să ajungă într-un coș amplasat la capătul culoarului.

Cele două echipe au stat umăr la umăr în ceea ce privește scorul, ba chiar un finisaj foto a decis o nouă ștafetă. La jocul în doi au intrat Raluca și Zanni din colțul roșu, iar din cel albastru Maria și Andrei. Mâhnit a fost cel din urmă, care s-a accidentat pe traseu. I-a intrat nămol în ochi și, deranjat de situația sa, a chemat medicul. Acesta a fost și momentul în care între cei doi rivali s-au așternut tensiunile. Ștefan a glumit pe seama condiției colegului.

Schimbul de replici dintre tabere

Andrei: Eu mă duc la doctor, că am prea mult d-ăsta în ochi. Teo (n.r. doctorul), e ok, o să stea așa?

Ștefan: Teo, i-a căzut ochiul lui Andrei!

Marius: Bă, ce glume ai, băi. După ce că ai pierdut toată ziua și stai pe cârca altora în concurs...

Ștefan: Aoleu, n-am voie să fac o glumă? Dar mie când mi-a intrat nămol în ochi, n-ați glumit, mă? Ce i-am zis frate? Uite ce sari în apărarea lui. Dacă îi ziceam Mariei, nu săreai în apărarea ei.

Andrei: A glumit cineva cu tine azi? Păi, și tu la ce glumești? Hai să vezi ce glume am să am eu cu tine de azi.

Ștefan: Dar știam eu ce are? Eu am avut conjunctivită după nămol și ăștia au glumit!

Andrei: Am ajuns amândoi până aici. Dacă îți f*t un pumn, plecăm amandoi acasă! Mai fă tu din astea!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2021 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.