Adriana Trandafir este un munte de talent, o actriță iubită și apreciată, cu o viață particulară care nu a fost numai lapte și miere. Tocmai pe fondul întâmplărilor nefericite din viața sa aceasta a înțeles că trebuie să se bucure de fiecare moment oferit de soartă. Tiptil, artista și-a făcut loc printre tinerii din noua generație, iar datorită umorului și spiritului aventurier se află pe listele multor producători de televiziune. Și dacă la „Te cunosc de undeva” a făcut o figură bună, la „Asia Express” își va depăși limitele; care s-au arătat, în decursul unei ediții, răvășite de o probă. Fanii show-ului de la Antena 1 au remarcat disperarea de pe fața sa.

Adriana Trandafir a cedat pe parcursul unei probe din Asia Express

Adriana Trandafir a plecat în 22 mai la „Asia Express” sezonul 4 cu fiica ei, Maria Speranța. Pentru moment, nu primim prea multe vești din teren, ci doar imagini, dar care sunt cât o mie de cuvinte. Cea mai recentă fotografie cu îndrăgita artistă i-a uimit pe fani. Vedeta a fost surprinsă de echipa emisiunii strigând spre cer și ținându-și capul în mâini.

Cu acest prilej, admiratorii săi i-au transmis gânduri bune: „Forța, draga mea floare de Trandafir 🌹!/ Succes.👏👏👏/ Figura ei spune totul/ ❤️ E f greu, dar ea e puternică și minunata! Si are și Sperantă cu ea!/ Succes, dragilor!!!/ Greu, dar nu vă lăsați!!/ Așteptăm cu nerăbdare să înceapă emisiunea! Succes, tuturor!/ Drumul imparatilor nu-i presarat cu trandafiri!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor.

Filmările au început, vedetele au ajuns în Turcia

Cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete și-au început deja aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt persoanele publice dornice de aventură și adrenalină.

Cursa a pornit din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză. Emisiunea este prezentată de această dată de Irina Fodor, Gina Pistol fiind în concediu de maternitate.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.