După ce a fost parte a proiectului „X Factor” de la Antena 1, Carla’s Dream a dispărut în ceață de pe micile ecrane. Important este că a continuat să compună, scoțând nu de mult o nouă melodie. Partea neplăcută pentru admiratori a fost că nu a mai fost văzut de atunci pe sticlă, fiind o prezență apreciată în show-urile de talente. Drept și cu replici spuse într-un grai duios, solistul a fost cerut de fani din nou la TV. Iată că s-a și întâmplat, numai că după ce a făcut rocada de la Antenă la Pro.

Carla’s Dream a plecat de la Antena 1 la Pro TV, unde va fi jurat într-o emisiune de talente

Pro TV a făcut o mutare neașteptată. După ce a adus în atenția publicului un format fenomen global, „SuperStar”, urmărit de peste 500 de milioane de telespectatori, a anunțat și juriul emisiunii. Carla’s Dream, Smiley, Raluka și Marius Moga sunt cei care îi vor analiza pe concurenți.

Celebrul format de mare audiență, „Idol”, a ajuns și în România, la Pro TV, sub denumirea de „SuperStar”. Din sursele Click!, show-ul ar putea avea doi prezentatori, posibil Pavel Bartoș și Smiley.

Detalii despre „Superstar”

„SuperStar România” este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. „Idol” a fost difuzată mai întâi în Marea Britanie, sub denumirea de „Pop Idol”. În SUA, „American Idol”, își uimește telespectatorii din anul 2002, iar pe la masa juriului au trecut nume sonore precum Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Harry Connick Jr., Luke Bryan, Katy Perry, Lionel Richie.

Una dintre cele mai faimoase audiții din cadrul „American Idol” îi aparține lui Adam Lambert, care a interpretat „Bohemian Rhapsody", de la Queen. Filmarea cu prestația sa a depășit 11 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube Idols Global.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.