Ediția de joi a show-ului „Survivor România 2021” a adus nu numai râsetele prezente la quizz, ci și tensiuni plus o accidentare gravă. În încercarea de a-și tăia un cocos, Ștefan s-a accidentat grav la mână.

Ștefan de la Survivor România s-a tăiat grav la mână cu maceta

Seara a început cu un traseu dificil. Chiar dacă doar pe uscat, ceea ce aducea un oarecare confort tuturor participanților, jocul propus de echipa Kanal D curajoșilor din Dominicană a fost tensionat. Până la un moment dat, scorul a fost strâns, apoi echipa roșie s-a detașat lejer, reușind să pună mână pe recompensă. A fost vorba despre o petrecere pe plajă, cu puțină mâncare și băutură, dar cu multă voie bună, fiindcă alături au avut o localnică, pe Maria, care i-a învățat să danseze Bachata.

Totuși, ediția a fost marcată de un moment neplăcut: accidentarea lui Ștefan. Viteaz în fața cocosului, acesta a mânuit greșit maceta și s-a tăiat la degete. Medicii au intervenit de urgență pentru a-i curăța rana și pentru a-l pansa, așa că fotbalistul se află acum în afara oricărui pericol.

„M-am dus prea adânc cu maceta”

„Ideea mea de a-mi tăia cocosul cu maceta a fost momentul în care l-am spart, fiind cocos, sunt două modele; e cocosul care e mai puțin uleios și se taie mai greu și unul mare. Acest cocos mic e într-o crustă mai tare. L-am spart și am vrut să îl tai pe jumătate. Cu o mână l-am ținut și cu o mână aveam maceta și m-am dus prea adânc cu maceta. Din cocos a sărit maceta pe mine”, a povestit Faimosul.

În următorul episod, ce va apărea pe micile ecrane vineri, 4 iunie, concurenții „Survivor” vor avea parte de un nou Consiliu de eliminare, în cadrul căruia o echipă își va pune din nou un coechipier în pericol.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.