Ediția 41 a show-ului gastronomic „Chefi la cuțite” s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie.

Chefi la cuțite, o nouă eliminare. Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent

Cel de-al doisprezecelea duel din sezonul 9 al emisiunii culinare de la Antena 1 a reprezentat o adevărată provocare pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Irina Fodor a anunțat că fiecare farfurie pregătită pentru luptă trebuie să conțină culorile reprezentative ale acestui sezon, anume mov, verde și albastru. Cei care au degustat preparatele, preponderent dulci, au fost artiștii din Orchestra Radio. Ei au au decis, în urma votului, că cea mai bună farfurie este cea a albaștrilor. Intrați apoi la duel, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde s-au întrecut în rețete de paste.

Rând pe rând, curajoșii și-au aflat notele și, la final, în platou au mai rămas doar cei cu cele mai mici punctaje. În această etapă, concurentul eliminat a obținut opt puncte. Înainte de a se afla cine părăsește concursul, în fața celor trei jurați au mai rămas Nicoleta Pop, Florin Revesz și Andra Mihail. După un lung suspans, Irina Fodor a anunțat verdictul: Andra. Astfel, Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent.

Data precedentă, el l-a pierdut pe Paul, pe care l-a salvat de la eliminare cu o amuleta. El a primit cel mai mic punctaj în urma unui alt duel, pe când se afla de partea verzilor. Scărlătescu a decis să îi mai dea o șansă, deoarece credea în talentul său în bucătărie. Cu toate acestea, ghinionul și-a făcut loc, iar cuțitul de aur abia salvat de pe marginea prăpastiei a plecat acasă.

Chefii au mulți ași în mânecă în acest sezon

În sezonul 9, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care speră să ajungă în marea finală. Ce a făcut acum mai dificilă competiția a fost faptul că celebri bucătari au avut la îndemână, față de anii precedenți, amulete mai multe, dar și mai puternice. Pe multe dintre ele le-au pus deja în aplicare pe colegii lor, iar show-ul a fost la el acasă.

Citeste si:
Florin Dumitrescu, adevărul din spatele celor patru procese cu...
Florin Dumitrescu, adevărul...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.