Ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie fiindcă a fost vorba despre un cuțit de aur.

Șoc printre chefii și concurenții Chefi la cuțite după ce a fost eliminat un cuțit de aur

Cea de-a unsprăzecea luptă în arena „Chefi la cuțite” a reprezentat o adevărată provocare pentru cele trei echipe, conduse de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ruleta a impus tuturor participanților să gătească o rețetă gustoasă cu ingredientele: gorgonzola, trufe și lapte condensat. Cei care au degustat au fost actorii din Gașca Zurli. Banda l-a desemnat victorios pe Sorin Bontea. Astfel, echipa albastră și cea mov au intrat la duel, care s-a finalizat cu o eliminare neașteptată.

Bucătarii au fost anunțați de Irina Fodor că sunt obligați să gătească rețete savuroase folosind neapărat ingredientele găsite în coșul de sub bancul de lucru. După ce jurații au analizat fiecare preparat, au revenit în platou pentru a vedea cine a obținut cel mai mare punctaj al serii, dar mai ales cine va pleca acasă. Rând pe rând, candidații și-au aflat notele și mare a fost mirarea că Narcisa a atins apogeul la această probă. La fel de mare a fost surprinderea când cu toții au văzut că în platou au mai rămas doar Vicenzo și Paul din echipa mov. Acesta din urmă a fost și concurentul eliminat în ediția anterioară, apoi salvat de chef Scărlătescu. A fost urmărit de ghinion, însă, căci, deși mutat dintr-o tabără în alta și luat sub aripa unui jurat când se afla pe marginea prăpastiei, a plecat, totuși, din concurs.

Detalii despre sezonul 9

În acest sezon al show-ului gastronomic de la Antena 1, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală. Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat atunci când ei au fost pe „front”, cei trei celebri bucătari au recurs la diferite strategii pentru a fi cât mai aproape de cea mai râvnită etapă a concursului.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.