Elena Gatcin a impresionat întreg juriul de la Românii au talent printr-o deosebită interpretare a piesei „Vreau să vii în viața mea”, a celebrei cântăreațe și compozitoare de jazz, Aura Urziceanu. Andra a apăsat butonul de Golden Buzz, fiind profund impresionată de prestație.

Momentul Elenei Gatcin i-a impresionat pe jurați, lăsându-i fără cuvinte și aplaudând prestația acesteia în picioare. Profund emoționat, Florin Călinescu a comparat prestația Elenei cu măreția piramidelor și a Cascadei Niagara:

„Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat aici. Este ca și cum ajungi și vezi piramidele sau munții sau cascada...Să spui: băi, Niagaro, ce faci tu aici?...Sunteți în posesia unei prestații de necomentat pentru mine”.

Andra este cea care a apăsat pe Golden Buzz, fiind mută de admirație, trezindu-i totodată și amintiri frumoase:

„M-ai lăsat fără grai, cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările. Ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva, pentru că am început să-l cânt cu fratele meu, când eram mici. Când văd un om atât de talentat, trebuie să-i recunosc meritele și nu am altfel cum decât să apăs acest buton. Îl meriți din plin. Mergi în semifinală!”

Retail jobs

„Elena este talentată, muzicală, improvizează, este un om cu suflet muzical, simte muzica parcă la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o știm cu toții. A cântat-o și în stilul Aurei, și mai jazz și cu un simț muzical de n-aveai cum să reacționezi. Pur și simplu mi-a fugit mâna spre butonul auriu. E păcat să nu răsplătim oamenii ăștia care fac muzică de atâția ani”, a mai adăugat Andra.

„M-a fermecat tot la Elena, de la apariție, la interpretare, la cum cânta la pian. A fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Femeia aceasta este divină. Dacă ar fi așa, după sufletul meu, ea ar merita să câștige ediția asta de Românii au talent”, a comentat Andi Moisescu.

Elena a recunoscut că nu s-a așteptat la o asemenea reacție și apreciere din partea juriului.

Citeste si:
Cum a reacționat Denis Roabeș când a aflat că va fi jurat la Vocea...
Cum a reacționat Denis Roabeș...

„Eu am fost total surprinsă, mă așteptam la un da, doi, trei. Da, mulțumesc, la revedere... Nu credeam niciodată că o să fiu în postura asta”


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.