Răzvan Fodor este de invidiat pentru familia frumoasă pe care o are și relația cu soția sa, Irina și fiica. Recent, a fost ziua de naștere a fetiței, iar părinții i-au transmis mesaje emoționante, pline de iubire și afecțiune.

În familia Fodor a fost motiv de sărbătoare. Fetița Irinei și a lui Răzvan, Diana, a împlinit 10 ani, iar părinții nu au întârziat să o felicite. Răzvan Fodor i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționat pe rețelele de socializare, iar fanii au fost impresionați de cuvintele calde adresate micuței.

„Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximul din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine, și că nu mai avea ce să mă impresioneze.

După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu. La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta! #happybirthday #fatherlove #myeverything și nu in ultimul rând #ochiimei ”, a scris Răzvan Fodor.
O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Citeste si:
Culiță Sterp, mesaj emoționant despre mama sa: „Este eroul nostru”
Culiță Sterp, mesaj...

Urări și laude au venit și din partea Irinei Fodor, care la fel ca Răzvan, a postat un mesaj pentru fetița sa.

De azi, nu își mai scrie vârsta cu o singură cifră. De 10 ani, ne tot uităm la ea și ne mirăm de cât de mult ne seamănă sau cât de diferită e de noi, uneori. Încet, personalitatea ei a luat o formă, iar bucuria, energia, optimismul, curiozitatea, curajul și încăpățânarea au devenit caracteristici dominante. Poate să fie ca o furtună care mătură tot în fața ei, sau să funcționeze ca un motor puternic pentru ea și toți din jur. Iar noi privim topiți de dragoste toate transformările astea. La mulți ani, copil cu soare în suflet, te iubim!”, a scris Irina Fodor.

Citeste si:
Elisabeta a II-a împlinește astăzi 95 de ani. De ce Regina are două...
Elisabeta a II-a împlinește...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.