Solistul formației Vița de Vie, Adrian Despot este de părere că nu vor mai exista festivaluri mari de acum înainte, așa cum erau organizate până la epidemia cu Covid-19.

Solistul trupei este foarte întristat din cauza soartei evenimentelor culturale mari după pandemia de Covid-19. Acesta este de părere că, după această perioadă mare de restricții în zona de concerte, atât artiștii, cât și publicul se vor schimba.

Nu văd posibilitatea să mai existe festivaluri în viitor. Mă uit la poze cu Vița de Vie din concerte și văd cluburi pline cu oameni care stau unul în altul cu mâinile deasupra capului și mi-e teamă că nu o să mai existe lucrurile astea. Mi-e teamă că viața mea așa cum o știam până la 45 de ani s-a închis în pandemie. Pentru că, dacă vreodată, la un moment dat, după pandemie, se va redeschide, acești 2 ani de pauză, de lockdown, de dezobișnuință de concerte și de festivaluri crează un comportament atât în interiorul nostru, al muzicienilor, care nu mai suntem antrenați, nu mai avem exercițiul contactului și comunicării cu publicul, și cu siguranță că și publicul și-a dezvoltat în acești un an și ceva de pandemie niște reflexe de protecție.”, a declarat solistul trupei Vița de Vie.

Anul acesta, trupa Vița de Vie împlinește 25 de ani de activitate și a lansat propriul joc video, „Vița de Vie Soundcheck Attack”, dar şi un album cu o coloană sonoră în 8 biţi, potrivit stirileprotv.ro.

„Și atunci, Adrian pesimistul pur și simplu nu știe de ce mai face muzică acum, dar o fac din inerție, pentru că o fac de aproape 30 de ani, pentru că reprezintă terapie pentru mine. E drept că îmi pun din ce în ce mai des probleme și ... Încerc de fiecare dată când cad în pasa asta, ce rost mai are să faci o melodie acum? Pentru că o faci, poți s-o înregistrezi, o pui pe internet, dar ea nu o să mai ajungă niciodată să mai fie cântată unui public așa cum era. Nu o să mai existe turneele alea. Nu o să mai existe festivalurile alea mari. E foarte trist să constați că în timpul vieții tale o bună bucată de viață, așa cum o știai, a fost și s-a închis.”, spune Adrian Despot.

Citeste si:
Arafat: Nu ştim dacă se vor putea desfășura festivalurile de muzică...
Raed Arafat: Nu ştim dacă se...

”O să urmeze altceva. Dar ce a fost înainte, cu siguranță nu o să urmeze”, este concluzia sa solistuluiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.