Ellie White a lansat o serie de jigniri în mediul online la adresa autorităților, în contextul gestionării epidemiei. Aceasta este nemulțumită de restricțiile pe care oficialii doresc să le implementeze în România.

Ellie White și-a exprimat nemulțumirile prin comentarii în mediul online, criticând afirmațiile lui Raed Arafat cu privire la carantinarea Bucureștiului.

„Măi, nene, când statul român o să ajute oamenii (așa cum trebuie!!!) cu banii pe care tot statul român îi ține la buzunărel, și când statul român va fi corect și trasparent cu oamenii, exact atunci vor începe și oamenii să aibă încredere în minciunile voastre! Până atunci, mergeți voi liniștiți pe la terase, faceți voi paranghelii cu polițiști și lăsați-ne pe noi închiși în case, muritori de foame! Jegurilor!”, a fost comentariul lăsat de Ellie White.

Aceasta a primit sute de aprecieri la acest comentariu și nu s-a oprit aici.

„Trezire de carantină, fraților!! Cumva, în plină campanie de vaccinare, în Romania încă se mai aplică carantina (cu cacofonia de rigoare…). Prin urmare, ședem iarăși închiți în case, că deh, am lucrat prea mult și-am obosit! ? În ritmul ăsta, ne mai revenim la Paștele Cailor!! Hai măcar să fie cu soare ziua asta! #begood #spring #nomorequarantine”, a fost mesajul publicat pe pagina sa oficială de Facebook.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.