Andreea Marin a povestit experiența ei cu vaccinul AstraZeneca, explicând reacțiile adverse pe care le-a simțit după administrarea serului. Aceasta a menționat că doza primită nu a fost din lotul ABV2856, care a provocat numeroase probleme în alte state europene.

Invitată la emisiunea „Exclusiv VIP”, vedeta în vârstă de 46 de ani a povestit experiența prin care a trecut în urma vaccinării cu serul AstraZeneca, potrivit Can-Can.ro.

„Nu a fost chiar o plăcere, nu mă așteptam să am reactia asta. Am avut 2 zile de stat în pat și eu stau în pat doar legată. Am avut dureri puternice de muschi, de sus până jos, fără temperatură. Am facut controversatul vaccin, dar nu din acel lot. E normal să ne punem întrebări, să ne gândim la toate, dar am decis ca voi face și a doua rundă. Dacă zicem cât mai mulți nu s-ar putea să nu ne fie bine împreună”, a declarat Andreea Marin.

Andreea a menționat și faptul că fiica sa a fost infectată cu COVID-19 înainte de Revelion:

„Fiica mea a avut o formă ușoară, s-a izolat și am stat total separate. Ne-am testat și noi de multe ori, însă am ieșit negativ. Violeta a luat virusul din afara casei. Din fericire, ea are o mică garsonieră, cu tot ce îi trebuie, în casă, și s-a putut izola. Era chiar între Crăciun și Revelion și i-am pus un brăduț la ușă. Ba chiar am găsit o chestie din plastic cu care am izolat intrarea, ca să poată deschide ușa ei și să vadă brăduțul. A fost dificil pentru că am comunicat despărțiți, a trebuit să se descurce singură, să își ia pastilele, însă a fost foarte ascultătoare. Cred că fiecare generație are de învătat lecțiile ei”, a adăugat Andreea Marin în cadrul aceleași emisiuni.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.