În urma unui meci de comunicare câștigat, echipa Faimoșilor a avut oportunitatea de a se bucura de susținerea celor de acasă. Zanni este concurentul emisiunii „Survivor” care a primit un mesaj emoționant din partea Antoniei.

„Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic și să nu mai reacționezi la primul impuls, știu că vă este greu. Viața ta fost doar o luptă, așa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câștigi și să fii puternic aici(psihic) și să nu pierzi ce ai aici(sufletul). Te pupăm și te iubim și să știi că ai o familie acasă care te așteaptă. Te salută Dominic și Akim!”,i-a transmis Antonia lui Zanni.

Zanni - Copilărie traumatizantă

Până la vârsta de 22 de ani, Zanni a avut parte de o copilărie traumatizantă, artistul declarând că a petrecut marea parte a vieții în orfelinate. Într-un interviu, acesta a declarat faptul că nu i-a fost deloc ușor și că viața lui s-a schimbat complet când a fost adoptat de Asociația SOS Satele Copiilor.

Celebritatea a cunoscut-o mai târziu, atunci când Alex Velea i-a oferit șansa de a colabora:

Retail jobs

„Celebritatea a venit atât de neașteptat. Nu mă așteptam să vină prin muzică. Îmi doresc să mă înțeleagă cât mai multă lume, asta mă face fericit. Oamenii mă fac puternic, mă încarcă cu energie, sunt viața mea. Omul, fără alți oameni lângă el, este zero. Eu, fără sprijinul celorlalți oameni, n-aș mai simți nimic.

Vreau să mă dăruiesc oamenilor, să le transmit ceva. Și calea pe care am găsit-o, ca să reușesc să fac asta, este muzica. Am știut din copilărie că sunt făcut pentru scenă. Îmi plăcea, încă de mic, să fiu în centrul atenției, să fiu eu cel care spunea cea mai bună glumă. Mă făcea să mă simt bine. Și n-am renunțat la acest vis, oricât de multe piedici am avut. Mi se spunea să nu mai fiu așa, altfel decât ceilalți, să fiu normal, să fiu mai calm, mai retras, mai cuminte”, a declarat artistul.

Citeste si:
Mellina, detalii din viața privată. Fosta concurentă de la...
Mellina, detalii din viața...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.