Dan Bittman a ieșit din nou la un post de televiziune cu o serie de declarații controversate despre pandemia de Covid-19. Acesta susține că pandemia este „o afacere excepțională” și că probabil există anumite categorii sociale care „câștigă enorm de mult din aceste reglementări”.

Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreţinută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări”, a declarat Dan Bittman într-o emisiune de la Antena 3.

Artistul a mai spus despre pandemie că este „o afacere execepţională”, iar „polii de putere” ar putea începe să se lupte din această cauză.

Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepţională. Încep să mă gândesc să produc şi eu într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă daţi seama. Gigi Becali a încercat să introducă nişte medicamente în tara. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici şi, atunci, o să înceapă scandalul între ei”, a mai declarat Dan Bittman.

Acesta a afirmat că a mai discutat cu medici care l-au felicitat pentru curajul de a ieși public și a da astfel de declarații controversate, comparând apoi situația de acum cu cea de pe vremea Comunismului din România.

Am discutat cu medici care m-au felicitat pentru curaj iar ei mi-au spus că nu au cum să vorbească. Spun că li se pune un x într-un dosărel. Li se spune să tacă din gură. Nu e vorba numai de medici. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor. Când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x undeva într-un dosar”, a precizat Dan Bittman.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2021 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.