După primele declarații controversate privind situația din România în contextul pandemiei de Covid-19, artistul Dan Bittman face din nou valuri cu noile declarații.

De data aceasta, Bittman a vorbit despre infctarea prezentatoarei de știri Andreea Esca, considerând că totul a fost o înscenare și pune pe seama conspirațiilor care circulă de luni bune, potrivit cărora persoanele publice au fost plătite să anunțe că s-au inefectat cu coronavirusul.

S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor... Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar... părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul... Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a spus Dan Bittman.

Artistul susține că el nu crede că virusul se poate vindeca cu panică.

Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aş veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid pieţele? Eu mă mir că opoziţia asta slabă a reuşit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea pieţelor. Cu lingura cu care îţi iei măsline de la supermarket, poţi să te infectezi mai uşor decât în piaţă”, a mai spus acesta în intervenția online cu Mădălin Ionescu.

Citeste si:
Tătaru: „Vom achiziționa vaccinuri pentru întreaga populație”
Tătaru: „Vom achiziționa...

Bittman: „Eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID”

Bittman a ținut să sublinieze faptul că el crede în existența acestui virus și nu face parte din grupul celor care neagă existența pericolului real creat de pandemie.

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri, cea cu fără botniță șamd. Vreau să spun de la bun început – cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a mai spus Dan Bittman.

Artistul spune că el nu este în măsură să dea lecții, ci poate doar să sfătuiască Guvernul să ia măsuri coerente, aplicabile pentru toată lumea, nu care să se aplice doar pentru anumite persoane.

Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp mie mi se punea să stau liniștit în casă – și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări – Guvernul sau, mă rog, forțele cu ghilimele de rigoare îmi organizau cel mai mare exod românesc organizat vreodată, 80.000 de muncitori până la urmă într-o săptămână, două plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România, (…) în Germania la cules de sparanghel. Așa că, iertați-mă, e un sfat doar, eu nu pot decât să sfătuiesc Guvernul, că nu le dau eu lecții, nu sunt politician, dar măcar când luați o măsură, luați-o pentru toată țara. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”, a mai spus Dan Bittman.

Citeste si:
ALDE: „Redeschideți școlile! NU distrugeți viitorul copiilor noștri”
ALDE, apel la Guvern:...



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.