Dan Negru a vorbit și el despre scandalul din TVR, făcând o postare pe o rețea de socializare. Acesta susține că marea încercare de acum a TVR-ului sunt oamenii, iar acesta a fost doar începutul scandalului.

E scandal in TVR zilele astea... Și ăsta pare sa fie doar începutul! Totuși, respectul pentru oameni e marea încercare a TVR. Din totdeauna!

Pe Cristian Țopescu l-au dat afară și azi, după moarte, ii ridică statui. Iosif Sava, o legendă TVR, a fost dat afară de pe o zi pe alta. Azi are o statuie in centrul Bucureștiului. Stere Gulea a fost directorul care l-a concediat, pe ranchiună personală, se zvonea atunci pe coridoare. L-a tras cineva la răspundere? Sava a plecat la PRO TV și TVR a pierdut o legendă și un profesionist. N-a răspuns nimeni!

Brenciu, Divertis, Vlad Enachescu și alții, cu sutele, au avut porți deschise când au plecat.

Eu, prea mic in comparație cu cei amintiți, când am plecat din TVR și mi-am anunțat șefii ca o fac, toți m-au felicitat că plec la o tv comercială in loc să incerce să mă oprească. N-a încercat NIMENI măcar să negocieze cu mine deși plecarea mea din TVR era pe prima pagină a ziarelor.

De 21 de ani, de când am plecat, am distrus TVR in mod constat in audiențe. Chiar anul ăsta, Revelionul TVR, sămânța scandalului, a fost pe locul 5, la distanță uriașă de Revelionul meu de la Antena1, acolo unde am plecat acu' 21 de ani. Oamenii sunt marea încercare a TVR-ului”, a scris pe pagina sa de Facebook Dan Negru.

Bulai (USR PLUS): „TVR1 a avut de revelion un program plin de bășcălie”

Dan Negru nu este singurul care a vorbit despre scandalul izbucnit după difuzarea emisiunii din seara de Revelion. Deputatul USR PLUS Iulian Bulai, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, afirmă că TVR1 a avut, de Revelion, "un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială", el adăugând că va chema în curând la Parlament reprezentanţii CNA pentru a oferi un punct de vedere asupra acestei situaţii.

Citeste si:
România își alege reprezentantul la Eurovision 2023, sâmbătă seară
România își alege...

În ultimele 7 luni, Guvernul României a dat redacţiilor de presă private aproximativ 40 milioane euro pentru a scrie despre măsurile luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficienţa acestei măsuri. Acum 2 zile, pe banii noştri, TVR1 a avut de revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială. Cu oameni declaraţi fani ai teoriilor conspiraţiilor. Ceva mai contraproductiv nu se putea. Dai tot anul 40 de milioane de euro ca să informezi lumea (ineficient), dar permiţi dezinformare pe bani publici la televiziunea publică în plină pandemie. În prime time. De Revelion. Adică sabotezi măsurile de împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulţi", a scris sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, deputatul Iulian Bulai.

Citeste si:
Crăciunul românilor în numere
Crăciunul românilor în numere

Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2021 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.