"Regina mănâncă pentru a trăi, în timp ce Prințul Philip trăiește pentru a mânca," spune fostul bucătar regal Darren McGrady.

Cu o echipă de bucătari de renume, ingrediente de calitate și o sală de mese impresionantă, ai crede că fiecare masă a Reginei Marii Britanii arată ca un festin regal.

Fostul bucătar șef al Reginei, Darren McGrady, a dezvăluit obiceiurile alimentare ale acesteia în noua sa carte "Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen".

Potrivit acestuia, Regina are patru mese pe zi - mic dejun, prânz, ceaiul de după masă și cina.

Micul dejun este foarte frugal, de obicei o cană de ceai, biscuiți și cereale.

La prânz, Regina servește de obicei pește sau carne de pui la grill, asortată cu legume.

În fiecare zi, după-masa, bea un ceai servit cu sandvișuri mici, cu somon afumat, castravete, ouă și maioneză sau sandvișuri cu șuncă și muștar. Uneori, servește fursecuri cu dulceață de zmeură.

La cină, Regina Elisabeta a II-a mănâncă file de vită sau de vânat, în special fazan sau somon. Acestea sunt aduse de la ferme din Sandringham și Balmoral.

Regina Marii Britanii își încheie ziua cu un pahar de șampanie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.