Canal 33 România a intrat în Cartea Recordurilor Guinness,stabilind un nou record mondial pentru “Cel mai lung talk-show din lume.”

Canal 33 România, prin Alexandru Răducanu - în calitate de moderator și echipa postului TV, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru “Cel mai lung talk-show din lume”: 72 de ore și 18 minute de emisie neîntreruptă. Precedentul record era de 62 de ore si 12 minute și aparținea unei televiziuni din India. Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat și certificat de către Guinness World of Records în urma unui talk-show maraton, desfășurat în direct, care a început pe 14 martie și s-a terminat în dimineața zilei de 17 martie 2020.

Astfel, timp de trei zile și trei nopți și până în ziua în care Canal 33 a sărbătorit 3 ani de la înființare, Alexandru Răducanu a susținut non-stop, interviuri cu peste 100 de invitați, personalitați marcante din economie, cultură, politică, sport, educație, artă, antreprenoriat, dezvoltare personală și spiritualitate. Maratonul live a adus publicului cunoaștere autentică, informații interesante și utile, ce îmbogățesc spiritul și încurajează, intr-o perioada in care oamenii au mare nevoie de interactiune, informatii relevante si continut media de calitate.

„Acest talk-show a fost, pentru noi toți, un test, o lecție, o demonstrație că atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, sigur mai putem! Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăși limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a celor 3 ani frumoși de activitate, dar și o sursă de inspirație. Este un început pentru noi proiecte mari și frumoase pe care le vom realiza împreună”, a explicat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

Talk-show-ul de peste 72 de ore a putut fi urmărit non-stop atât pe cablu, cât și pe internet, toate emisiunile care au compus maratonul live fiind disponibile pe canalul de YouTube al postului.

„A fost un efort de echipă și m-am simțit susținut, protejat și îngrijit, am simțit permanent că totul este sub control. Sunt foarte, foarte impresionat de ceea ce a făcut fiecare dintre voi, acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia dintre voi: tuturor realizatorilor de emisiuni ai postului, colegilor din regia tehnică, invitaților permanenți, voluntarilor și prietenilor noștri, vă mulțumesc!”, a spus Alexandru Răducanu, adresându-se întregii echipe la finalul talk-show-ului. „De asemenea mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au trimis gânduri bune, care ne-au transmis energie pozitivă, tuturor telespectatorilor. Îi mulțumim și Cristinei Țopescu, acolo unde este, pentru tot ce a făcut pentru Canal 33, și îi trimitem toată iubirea noastră”, a adăugat el.

Citeste si:
David Popovici a devenit campion european la 100 m liber stabilind...
David Popovici a devenit...

Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.