Decembrie și ianuarie sunt cu adevărat cele mai dificile și mai costisitoare luni ale anului. Nu este vorba doar despre lucrurile acumulate pe care vrei să le faci și să le lași în anul care a trece. Dar și aspectul financiar – unele dintre activitățile menționate mai sus necesită investiții financiare, cadouri pentru rude și prieteni, bineînțeles și alimente pentru adunările de Revelion la masa festivă. Să adăugăm aici cheltuieli lunare și va deveni destul de trist să vă uitați în portofel sau în contul bancar.

Astfel de situații s-au întâmplat cu aproape fiecare dintre noi, deci este deosebit de important să știm ce să facem atunci când avem nevoie urgentă de bani. Astăzi vom vorbi despre un serviciu care va veni la salvare în momentele dificile ale vieții. Este vorba de o companie numită Credit7, care oferă credit bun https://credit7.md/credit-bun/ moldovenilor din toate categoriile sociale. Acestea oferă credite pe termen scurt, sunt numite și împrumuturi până la salariul. Credit7 oferă până la 7000 de lei, pentru o perioadă de 25 de zile, acest timp ar trebui să fie suficient pentru a vă rezolva problemele financiare urgente.

Pentru a contracta un credit online de la Credit7, veți avea nevoie de:


  • vârsta peste 18 ani;

  • un buletin de identitate valabil;

  • un număr de telefon activ;

  • un gadget conectat la Internet;

  • dacă alegeți metoda de primire a banilor pe un card bancar, atunci acesta trebuie să fie în lei și emis pe numele împrumutatului.

Avantajele solicitării unui credit online de la Credit7


  1. Pentru clienții noi, Credit7 a pregătit o ofertă excelentă – primul credit cu 0%. Cât obțineți, atât returnați, fără să plătiți niciun comision. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale Credit7 față de alte organizații similare.

  2. Credit7 utilizează în mod activ programul de loialitate. Aceasta înseamnă că luând primul credit cu 0%, bonusurile plăcute nu se termină aici. Fiecare plătitor conștiincios intră în lista clienților care primesc periodic coduri promoționale care oferă o reducere la rata dobânzii pentru următorul credit online.

  3. În Credit7, veți primi un răspuns la cerere în termen de 7 minute de la procesarea acesteia. Acest lucru se datorează unui sistem automat de decizii – scoring. Acesta evaluează datele introduse și oferă un răspuns în câteva minute. Mai mult, veți primi bani pe card într-o oră, în funcție de banca pe care o utilizați.

  4. Întreaga procedură de solicitare a unui împrumut și de primire a banilor se desfășoară complet online. Acest lucru vă permite să obțineți bani literalmente din orice colț al Moldovei, având doar o conexiune la internet. Nici nu trebuie să mergeți la biroul companiei pentru a semna contractul, acesta se poate face online.

Citeste si:
Economia Rusiei, în scădere cu doar 0,4%. Prețurile mari la petrol...
Economia Rusiei, în scădere...

Cum pot aplica pentru un credit online?


  1. Accesați site-ul https://credit7.md/credit-rapid/ și găsiți calculator de credit.

  2. Introduceți suma dorită și perioada de împrumut.

  3. Citiți informațiile precontractuale care pot fi găsite sub calculator. Dacă totul vi se potrivește, trecem la pasul următor.

  4. Introduceți numărul de telefon și alte date personale.

  5. Alegeți metoda de primire a banilor – pe un card, în numerar sau portofel electronic.

  6. Așteptați apel din partea operatorului, care va verifica dacă datele introduse sunt corecte.

  7. După ce ați primit SMS cu decizia, accesați cabinetul personal pe www.credit7.md și găsiți contractul.

  8. Mesajul SMS cu decizia conține și codul pe care trebuie să-l introduceți pentru a semna contractul online.

  9. Acum puteți obține bani folosind metoda pe care ați ales-o.

Citeste si:
Sfaturile utile care te ajută să treci cu bine peste un impas...
Sfaturile utile care te ajută...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.