Între 6 și 9 octombrie invităm alături de noi în tabăra de antreprenoriat Startup Elites 30 de tineri antreprenori, oameni remarcabili care au șansa de a crea următorii unicorni românești. Participarea în tabără este gratuită, înscrierile sunt deschise și te așteptăm să ne spui de ce consideri că meriți să vii alături de noi. Iată ce vor învăța cei 30 de tineri aleși la Startup Elites.

Denumită anterior Startup Your Life, tabăra de antreprenoriat pe care o organizăm la start-up.ro vine din acest an cu un concept nou și este dedicată celor mai buni tineri antreprenori care vor să dezvolte lumea afacerilor.

La Startup Elites 2022 participarea este gratuită. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie și te invităm să ne scrii de ce consideri că meriți să te numeri printre cei 30 de tineri pe care-i vom alege pentru a veni alături de noi și de traineri în ediția din acest an a taberei și să ne povestești pe scurt despre afacerea pe care o ai sau despre ideea la care lucrezi și pe care dorești să o concretizezi.

Înscrie-te gratuit aici, dar nu înainte de a citi mai multe detalii mai jos.

Evenimentul de 4 zile se va desfășura într-o atmosferă relaxată, la Hotel Carmen din Predeal, între 6 și 9 octombrie.

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Ce înveți la Startup Elites 2022?

Tabăra de antreprenoriat cu vibe de festival Startup Elites, desfășurată între 6 și 9 octombrie 2022 la Hotel Carmen din Predeal, va fi organizată în workshop-uri pe teme esențiale pentru dezvoltarea unui business, lucru în echipă și dezvoltarea unei idei de business ce va fi prezentată în cadrul unui pitch final, dar va avea și provocări create alături de partenerii Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:


  • Strategii de dezvoltare

  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică

  • Critical thinking

  • Product Market Fit

  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău

  • Design thinking

  • Research pentru afacerea și ideea ta

Citeste si:
Cine este Irina Scarlat și ce poți învăța de la ea la Startup...
Cine este Irina Scarlat și ce...

La finalul fiecărei zile din Startup Elites invităm un campion sau o campioană din lumea de business din România pentru o discuție relaxată cu tinerii prezenți la Startup Elites, în care vom afla nu numai povești de business, dar și greșeli, metode și strategii, iar apoi toate aceste lucruri se pot dezbate relaxat, pe terasă, la un pahar de vin.

Scrie-ne de ce consideri că meriți să faci parte dintre cei 30 de tineri pe care îi vom alege să vină în prima cohortă a Startup Elites.

Startup Elites 2022 – workshop-urile taberei de antreprenoriat

Product Market Fit:

În esență, Product Market Fit îți arată că ai o piață pentru produsul tău. Product Market Fit se referă la faptul că este nevoie să te asiguri că dezvolți un produs sau serviciu care să fie dorit și de alte persoane în afară de familie și de prietenii care te susțin, și pentru care aceste persoane ar fi dispuse să plătească.

Citeste si:
Finanțarea start-up-urilor: cele mai bune opțiuni pentru afacerea...
Finanțarea start-up-urilor:...

Cum ajungi, însă, să îți găsești piața? Partea grea, în momentul în care ești la început de drum, este ca tu să-ți dai seama dacă soluția pe care o propui ”prinde” la potențialii tăi clienți, le rezolvă o anumită problemă.

Critical Thinking:

Gândirea critică este o abilitate extrem de utilă în lumea de business. Un antreprenor trebuie să aibă capacitatea de a gândi analitic, de aa filtra informațiile din jur și de a acționa conștient în situații de criză și nu numai. Spre deosebire de zona emoțională, gândirea critică ne poate ajuta să luăm deciziile optime, decizii care sunt în beneficiul nostru pe ternem lung.

Odată ce lansează o afacere, orice antreprenor trebuie să știe cum să analizeze corect o problemă antreprenorială și să nu cadă în capcanele propriei gândiri.

Citeste si:
Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai...
Festivalul de business al...

Design Thinking:

Design Thinking este un set de principii, dar și un proces structurat care te ajută să defineşti şi să rezolvi probleme.

Design Thinking este o metodologie axată pe dezvoltarea produselor, serviciilor și proceselor.

Design Thinking a apărut în urma analizei proceselor cognitive din domenii precum Inginerie, Design Industrial, Chimie, Psihologie, Antropologie, Filosofie, Arhitectură, Urbanism, Management, Business şi Economie.

Potrivit designerului Tim Brown, fondatorul IDEO (cel care a preluat acest concept și l-a făcut popular) Design Thinking “este o abordare a inovaţiei, centrată pe oameni, care se inspiră din arsenalul designerilor pentru a integra nevoile oamenilor, posibilităţile tehnologice şi cele necesare pentru succesul unui business.

Cercetare pentru afacerea ta:

În cadrul acestui workshop de la Startup Elites vei învăța despre cum să faci cercetarea de piață pentru afacerea ta și cum alegi un business model corect pentru startup-ul tău.

Citeste si:
Sustenabilitatea se premiază. Încep înscrierile pentru cea de-a...
Sustenabilitatea se premiază....

Strategii de dezvoltare:

Temele abordate se vor concentra pe modul în care îți construiești startup-ul în așa fel încât să fie pregătit pentru a crește pe o fundație solidă.

Cum te înscrii la Startup Elites 2022?

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Află detalii despre tabăra de antreprenoriat Startup Elites și despre motivele pentru care ar trebui să te înscrii pentru a avea șansa de a participa în tabără din acest material.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.