Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca taxa pe lacomie va fi suportata de omul de rand.

"Dragnea ofera pe tava Rusiei sectoarele energie si financiar bancar!

Doua lucruri, si un pariu, despre odonanta tradarii nationale care ofera pe tava Rusiei economia Romaniei.

1. Art 87 alin 7 din ordonanta reprezinta primul pas spre NATIONALIZAREA sistemului bancar.

'Indicatorii tinta de crestere a creditarii si de diminuare a marjei de dobanda, precum si marja de referinta a dobanzii se stabilesc anual, prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, cu recomandarea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala. Pentru anul 2019, pentru fiecare institutie bancara, tinta de crestere a creditarii este de + 8,0 la suta, tinta de diminuare a marjei de dobanda este de -8,0 la suta, iar marja de referinta a dobanzii este de 4,0 puncte procentuale'.

2. Taxa pentru sistemul bancar se aplica DOAR creditelor pentru SECTORUL PRIVAT, persoane fizice si juridice.

TRADUCERE: Dragnea se razbuna pe sectorul privat mai ales pe persoane fizice pentru ca taxa este suportata DOAR de acestea.

Da, dragi romani cu credite si care ati crezut in Dragnea si hamsterii lui. V-au mintit! Si nu numai ca nu va reduce ratele la credite dar va pune sa platiti mai mult. Taxa se aplica doar la creditele dumneavoastra si o veti plati.

Foarte simplu: Aceasta ordonanta PREMIAZA creditele catre STAT, administratia centrlala si locala, si PENALIZEAZA creditele catre sectorul privat, persoane fizice si juridice!

In ceea ce priveste sistemul financiar bancar, castiga din aceasta ordonanta doar BII, banca lui Putin unde Eugen Teodorovici s-a numit in conducere pe 15 noiembrie 2018.

Este clar acum ca OUG 114 a fost discutata de Teodorovici la Moscova si la intalnirea conducerii bancii BII de la Varadero, Cuba.

Citu: Rusia castiga atat pe partea de energie cat si pe partea de sistem financiar prin OUG 114

Este si normal, ei au scris-o iar Dragnea si gasca lui de infractori au implementat-o.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

PARIU: atat timp cat nu sunt plafonate si INDIFERENT de modul de calcul al indicelui de referinta, dobanzile la credite CRESC si SCAD cu rata inflatiei.

Mai mult, atat timp cat sunt inca determinate de piata (asa cum este normal), dobanzile la credite in Romania raman mai mari, cu mult mai mari decat dobanzile din tari cu rating mai bun si cu o economie mai deschisa si mai competitiva. Indiferent de promisiunile comunistilor de la PSD+ALDE.

Tin acest pariu cu toti “economistii”, vracii si inginerii de la PSD+ALDE.

O sa revin cu mai multe lucruri despre aceasta ordonanta a tradarii nationale. Dar, cele doua forme ale ordonantei arata clar ca finantele Romaniei sunt pe mana unor incompetenti ticalosi.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Noile conditii de creditare cu formulele magice ale vracilor de la PSD+ALDE, NU se aplica creditelor in derulare. Ca sa intelegeti cat v-au mintit PSD+ALDE.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...

Art. IX.
Prevederile art. II si III intra in vigoare la data de 2 mai 2019 si se aplica creditelor acordate consumatorilor dupa aceasta data, precum si refinantarii creditelor acordate consumatorilor aflate in derulate la aceasta data", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.