Fiecare persoana care are nevoie de bani in mai putin de o zi poate pune in aplicare cateva metode simple si foarte eficiente.

Exista multe motive pentru care ai avea nevoie de mai multi bani decat ai deja in portofel. Uneori, insa, ai nevoie de bani mai repede decat de obicei. Indiferent daca nu vrei sa scapi din mana un chilipir sau vrei sa rezolvi rapid cateva probleme costisitoare din punct de vedere financiar, si tu poti face rost de bani mult mai repede decat ti-ai fi imaginat, inclusiv pe internet, conform lifehack.org.

Iata care sunt cele mai eficiente metode:

1. Fa un imprumut-fulger

Ai gasit o oferta de vacanta pe care nu o poti refuza si pe care trebuie sa o platesti in 24 de ore? Primul lucru pe care il faci este sa verifici contul din banca, apoi sa suni rudele si prietenii, insa nimeni nu poate sa te ajute. In loc sa te resemnezi, poti face un astfel de imprumut-fulger. Ai banii in mana in maximum 24 de ore de la solicitare, platesti pe saptamana mai putin decat ar costa o pizza in oras si nu ai nevoie de nicio garantie.

2. Vinde lucrurile de care nu mai nevoie

O chitara veche, o pereche de role pe care nu le‐ai mai incaltat de ani buni, o bicicleta pe care stii ca nu o s-o mai folosesti sau un monitor pe care s‐a asternut praful sunt tot atatea obiecte pe care le poti vinde prin intermediul site‐urilor de anunturi. Fa un inventar al lucrurilor pe care le detii si pe care nu le mai folosesti si fa rost rapid de banii de care ai nevoie, mai ales daca le vinzi la preturi competitive, conform wikihow.com. Ai putea „scapa” de ele in mai putin de 24 de ore.



3. Scrie articole ca freelancer

Aceasta este una dintre cele mai populare metode prin care poti castiga bani online. Daca ai condei, exista zeci de site-uri care te vor plati pentru articolele scrie. Poti fi platit cu o suma fixa pentru un anumit volum de lucru, poti primi o suma fixa pentru fiecare articol sau poti fi platit in functie de vizualizarile articolelor respective. O astfel de metoda nu te va ajuta sa castigi bani in mai putin de o zi, insa te poate ajuta sa castigi mai mult intr-o zi daca esti deja un freelancer cu o oarecare vechime intr-o astfel de industrie.

Citeste si:
4 moduri inteligente prin care poți reduce consumul de energie...
4 moduri inteligente prin...

4. Obtine o sponsorizare

Daca vrei sa faci rost de bani foarte rapid pentru a demara o afacere, poti incerca sa gasesti sponsori. Daca esti un om norocos, ai putea obtine foarte rapid banii de care ai nevoie. Nu trebuie sa colinzi intreaga tara sau sa faci opere de caritate pentru a gasi sponsori. Atat timp cat ai un produs sau un serviciu care poate trezi atentia investitorilor, esti in grafic. Multor companii mari le place sa fie vazute cum ii ajuta pe altii.

5. Fa o descoperire de cont

Daca vrei sa cumperi ceva rapid sau ai nevoie de o suma de bani pe loc, fara complicatii, atunci descoperirea de cont reprezinta o solutie. Aceasta vine in ajutorul celor care au nevoie de bani pe termen scurt. Este atasata cardului de debit (pe care tii banii tai, adica salariul, pensia, economiile) si reprezinta o suma suplimentara (echivalentul a pana la 6 salarii), pe care o poti folosi imediat, fara restrictii. Trebuie sa tii cont ca pentru banii imprumutati astfel vei plati dobanda.

Citeste si:
Vreți să vă vindeți produsele în străinătate?
Vreți să vă vindeți produsele...

Sursa foto: shutterstock.com/Nadezhda1906/Valua Vitaly/kosmos111


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.