CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de garantii de pana la 260 milioane lei in urmatorii doi ani, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei pentru finantarea capitalului de lucru, a anuntat marti banca.

CEC Bank si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii au semnat o conventie in cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, transmite MEDIAFAX.

IMM-urile cu cel putin trei ani de la infiintare vor putea contracta de la banca linii de credit in lei pentru finantarea capitalului de lucru de pana la cinci milioane lei, pe o perioada de maxim doi ani, cu posibilitatea prelungirii pe inca un an.

Facilitatea poate fi garantata de stat prin FNGCIMM pana la cel mult jumatate din valoarea creditului. Clientii vor plati o dobanda compusa din indicele Robor la trei luni (cotatia este marti de 3,43%) si o marja de 2,5% pe an, un comision de administrare de 0,04% pe an aplicabil lunar la valoarea initiala a liniei de credit si comision de evaluare a garantiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.